bookmate game
da
Buku
Imran Rashid

Sluk

Mere end nogensinde før er der brug for viden om, hvad de massive digitale mængder information betyder for vores hjerne og krop. Og ikke mindst hvordan vi beskytter vores helbred i en digital brydningstid.
Den danske læge Imran Rashid har undersøgt, hvad det betyder for den fysiske og mentale sundhed at leve livet online og filtrere massive mængder data gennem hjernen. I bogen giver Imran Rashid sit bud på, hvordan du genvinder kontrollen over dit digitale liv og bruger tid på det, der er vigtigt for din sundhed og livskvalitet.
8 millioner mails åbnet. 2 mio. SMS’er afsendt. 309.375 Facebook likes. 96.756 Snaps. 52.836 tweets. 10.185 Instagram posts.
Det er, hvad der skete i verden i løbet af de 10 sekunder, det tog dig at læse disse linjer. Den datamængde, der på daglig basis bliver skabt i det moderne samfund, er så stort, at det reelt set betyder, at 90 procent af al den information, der nogensinde er skabt i hele menneskehedens historie — startende helt tilbage fra hulemalerierne — er produceret indenfor de seneste to år.
251 halaman cetak
Pemilik hak cipta
Lindhardt og Ringhof
Publikasi asli
2017
Tahun publikasi
2017

Versi lain

Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎

Kesan

 • Hans Jørgen Hansenmembagikan kesan6 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca

  Tankevækkende og godt struktureret. Det alle ved er her dokumenteret med eksempler og referencer til forskning.
  Godt.

 • Keld Herstadmembagikan kesan6 tahun yang lalu
  💡Banyak pelajaran

  Denne bog giver stof til eftertanke og gode grunde til bekymringer angående vores stigende skærmforbrug og manglende mentale afslapning.

 • Yvonne Ulla Britt Villumsenmembagikan kesan7 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca
  🎯Bermanfaat

  Inspirerende 🤗

Kutipan

 • Torben Quistmembuat kutipan6 tahun yang lalu
  Derudover har smartphonen med ét gjort menneskehjernen til et digitalt knudepunkt, fordi vi nu er direkte forbundet til millioner af andre mennesker.
 • Kim Michael Skovsgaard Larsenmembuat kutipan5 tahun yang lalu
  Det var dels autopiloten, det hurtige, refleksbaserede, instinktive system, dels bevidstheden, det langsommere, reflekterende og mere ressourcekrævende system.
  De sårbarheder, som nudging udnytter, ligger i forskellene mellem måden, hvorpå de to systemer reagerer. For eksempel er vi meget afhængige af den første information, vi modtager. Det betyder, at vi har tendens til at blive overafhængige af og overfortolke de allerførste oplysninger, vi får. I en forhandlingssituation er det derfor typisk den, der først kommer med et udspil, der sætter barren for forhandlingsmulighederne i hvert af de forhandlende parters sind.
  Samtidig har vi tendens til at overvurdere den viden, som vi selv er i besiddelse af.
 • Sofie Rahbekmembuat kutipantahun lalu
  De livsstilsfaktorer, der i dag slår flest mennesker ihjel, er formentlig velkendte for de fleste mennesker på baggrund af de seneste mange års oplysningskampagner, der har floreret. Det drejer sig især om de såkaldte KRAMS-faktorer, nemlig forkert kost, rygning, alkohol, mangel på motion og stress. Meget tyder dog på, at der findes en ny risikofaktor, som med stor sandsynlighed vil overhale alle de øvrige inden for en kort årrække, nemlig det digitale informationsoverload

Di rak buku

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)