da

Mark Manson

masa pakai: 9 Maret 1984 sekarang

Buku

Buku audio

Kutipan

Jan Rene Rasmussenmembuat kutipan2 tahun yang lalu
Den første, som vi skal kigge på i det næste kapitel, er en omfattende form for ansvar: du skal tage ansvar for alt, hvad der sker i dit liv, uanset hvis skyld det er.
Den anden er usikkerhed: anerkendelsen af din egen uvidenhed og evnen til hele tiden at tvivle på dine egne overbevisninger.
Den tredje er fiasko: du skal være villig til at opdage dine egne fejl og mangler, så du kan forbedre dem.
Den fjerde er afvisning: du skal være i stand til både at sige og høre nej, så du tydeligt kan definere, hvad du vil acceptere, og hvad du ikke vil acceptere i dit liv.
Den femte og sidste værdi er at være bevidst om, at du skal dø. Denne værdi er altafgørende, for det at vi er opmærksomme på vores egen død er måske den eneste ting, der hjælper os til at sætte alle vores andre værdier i det rette perspektiv.
Tildemembuat kutipan2 tahun yang lalu
Det er skidt for os, hvis vi er besat af vores følelser og overdriver deres betydning, for følelser varer aldrig ved. Uanset hvad der gør os glade i dag, vil det ikke længere gøre os glade i morgen, fordi vi altid har brug for mere. Hvis vi er besat af lykke, ender vi uundgåeligt i en uendelig jagt på ‘noget andet’ – et nyt hus, et nyt forhold, et nyt barn, en ny lønforhøjelse. Og på trods af alle vores anstrengelser ender vi med at føle os uhyggeligt meget, som da vi begyndte: utilstrækkelige. Psykologer omtaler af og til fænomenet som ‘den hedonistiske trædemølle’: det er tanken om, at vi altid knokler for at ændre vores livssituation, men alligevel aldrig føler, at vi for alvor ændrer os.
Tildemembuat kutipan2 tahun yang lalu
Bukowski skrev engang: »Vi skal alle dø, os alle sammen. Sikke et cirkus! Alene det burde få os til at elske hinanden, men det gør det ikke. Vi lader os terrorisere og udslette af livets banaliteter. Vi bliver ædt op af ingenting.«

Kesan

Sabrina Egedal Larsenmembagikan kesan10 bulan yang lalu
👍Layak dibaca

Wauw!

Frederik Vigeland Wegelandmembagikan kesantahun lalu
🔮Kearifan Tersembunyi
💡Banyak pelajaran
👍Layak dibaca

Vis man er villig til af se ind i sig selv og klar på nye udfordringer. Så vil denne bog helt sikkert ændre dig liv.

Super fed bog...👍👍

Rikke Jordy Jensenmembagikan kesan9 bulan yang lalu
👍Layak dibaca

Virkelig god og indsigtsvækkende! Den nailer ligesom det vigtigste og kan give dig både mod og lyst til at udvikle dig. Tag ansvar og prioriter de gode, sunde værdier og vær ellers fucking ligeglad. Den gør andre bøger om selvværd og selvudvikling overflødig.

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)