Mark Manson

Kunsten at være fucking ligeglad

Er du også dødtræt af selvhjælpsbøger, der fortæller dig, at bare du er glad og positiv, så skal det nok gå alt sammen? I Kunsten at være fucking ligeglad finder du den stik modsatte tilgang: Livet er fyldt med problemer, og du slipper aldrig for dem. Kunsten er at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Du skal vælge, hvilke problemer du vil have i dit liv, og hvilke du bare vil springe op og falde ned på.
202 halaman cetak
Pemilik hak cipta
Forlaget Memoris
Publikasi asli
2018
Tahun publikasi
2018
Penerjemah
Michael Jepsen

Versi lain

Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎

Kesan

  Tommy Hansenmembagikan kesan2 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca
  💡Banyak pelajaran
  🎯Bermanfaat

  Indsigtsfuld bog som egentlig ikke handler om, at være fucking ligeglad – men om prioriteter. Og så gør den det jo alligevel, for når vi bevidst vælger vores prioriteter, så kan vi også bevidst vælge at være fucking ligeglade med de ting i vores liv, som ikke er fucking vigtige, og som vi ikke fucking prioriterer! Bogen er krydret med spændende anekdoter og fortællinger, og ja, ét bestemt tillægsord går ofte igen i både bogens titel og kapitler.

  Lene Kim Sønderbye Kjærulffmembagikan kesan2 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca

  En interessant og lærerig bog, og for en sjælden gangs skyld en bog, skrevet af en mand, hvor mænd også kan være med. Mark Manson har mange gode pointer, og pakker ikke tingene ind i vat.

  Jacob Højgaard Thinggaardmembagikan kesan5 bulan yang lalu
  👍Layak dibaca

  Befriende og ærlig.

Kutipan

  Olav Wendelboe Nielsenmembuat kutipan3 tahun yang lalu
  Det fungerer sådan her: En dag dør du. Jeg ved, det er rimelig åbenlyst, men jeg ville lige minde dig om det, i tilfælde af at du havde glemt det. Du og alle, du kender, vil snart være døde. Og i den korte tid mellem nu og din død har du et begrænset antal gange, du kan være fucking engageret. Meget få, faktisk. Og hvis du vil gå rundt og være fucking engageret i alt og alle uden at vælge noget fra, ja, så er du fucked.
  Johanne Højholm Jakobsenmembuat kutipan2 tahun yang lalu
  At træffe beslutninger baseret på følelsesmæssig intuition uden brug af sund fornuft er stort set altid en dum ide. Ved du, hvem der baserer hele deres liv på deres følelser? Treårige børn. Og hunde. Og ved du, hvad treårige børn og hunde også gør? De skider på gulvet
  Olav Wendelboe Nielsenmembuat kutipan3 tahun yang lalu
  Vores mest ekstreme forandringer er ofte sket efter vores værste øjeblikke. Først når vi oplever den intense smerte, er vi villige til at se på vores værdier og stille spørgsmål ved, hvorfor de tilsyneladende svigter os. Vi har brug for en form for eksistentiel krise for at kunne se objektivt på, hvordan vi har skabt mening med vores liv, og så overveje at ændre kurs.

Di rak buku

  Amalie Marie Vennike
  Mental sundhed
  • 146
  • 355
  Bookmate
  Selvudvikling
  • 33
  • 309
  Line Kirstine
  Personlig udvikling
  • 41
  • 25
  Sten Sagen
  Fagbøger
  • 96
  • 22
  Søren Esbjørn
  Selvhjælp
  • 197
  • 18
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)