Mark Manson

Kunsten at være fucking ligeglad

Er du også dødtræt af selvhjælpsbøger, der fortæller dig, at bare du er glad og positiv, så skal det nok gå alt sammen? I Kunsten at være fucking ligeglad finder du den stik modsatte tilgang: Livet er fyldt med problemer, og du slipper aldrig for dem. Kunsten er at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Du skal vælge, hvilke problemer du vil have i dit liv, og hvilke du bare vil springe op og falde ned på.
202 halaman cetak
Publikasi asli
2018
Penerjemah
Michael Jepsen

Buku terkait

Versi lain

Kesan

  Tommy Hansenmembagikan kesantahun lalu
  👍Layak dibaca
  💡Banyak pelajaran
  🎯Bermanfaat

  Indsigtsfuld bog som egentlig ikke handler om, at være fucking ligeglad – men om prioriteter. Og så gør den det jo alligevel, for når vi bevidst vælger vores prioriteter, så kan vi også bevidst vælge at være fucking ligeglade med de ting i vores liv, som ikke er fucking vigtige, og som vi ikke fucking prioriterer! Bogen er krydret med spændende anekdoter og fortællinger, og ja, ét bestemt tillægsord går ofte igen i både bogens titel og kapitler.

  Lene Kim Sønderbye Kjærulffmembagikan kesan5 bulan yang lalu
  👍Layak dibaca

  En interessant og lærerig bog, og for en sjælden gangs skyld en bog, skrevet af en mand, hvor mænd også kan være med. Mark Manson har mange gode pointer, og pakker ikke tingene ind i vat.

  Mariann Rise Olsenmembagikan kesan8 bulan yang lalu
  💡Banyak pelajaran

  Der er et par gode pointer, men det kunne havde skrevet på 100 sider. Ikke der med sagt at man ikke skal læse den.
  Nyd dagen, livet og bogen

Kutipan

  Johanne Højholm Jakobsenmembuat kutipantahun lalu
  At træffe beslutninger baseret på følelsesmæssig intuition uden brug af sund fornuft er stort set altid en dum ide. Ved du, hvem der baserer hele deres liv på deres følelser? Treårige børn. Og hunde. Og ved du, hvad treårige børn og hunde også gør? De skider på gulvet
  Thomas Prehnmembuat kutipan3 hari yang lalu
  Det er essensen af det, som ‘selvudvikling’ i virkeligheden handler om: at prioritere bedre værdier og være bedre til at vælge ting, vi er fucking engagerede i.
  mary madsenmembuat kutipan13 hari yang lalu
  Tanken om at være fucking ligeglad er en enkel måde at justere vores forventninger til livet og vælge, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er. Når du udvikler den evne, opnår du en praktisk indsigt i dig selv.

Di rak buku

  Amalie Marie Vennike
  Mental sundhed
  • 144
  • 357
  Bookmate
  Selvudvikling
  • 33
  • 292
  Line Kirstine
  Personlig udvikling
  • 41
  • 24
  Søren Esbjørn
  Selvhjælp
  • 197
  • 17
  Christian Juul
  Terapi
  • 7
  • 7
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)