bookmate game
da

Svend Brinkmann

Svend Brinkmann (f. 1975) er en dansk psykolog. Han har en PhD i psykologi fra Aarhus Universitet og har desuden også en bachelor i filosofi. Han har siden 2009 været ansat som professor i psykologi ved Aalborg Universitet — hans områder er her almenpsykologi og kvalitative metoder.

Svend Brinkmann har skrevet, redigeret og bidraget til flere bøger og forskningsemner gennem tiden. I mange år har det særligt været diagnosekulturen, han har forsket i og skrevet om, men også den religiøse dimension i tilværelsen er et område, har har beskæftiget sig med, eksempelvis i værket Mit år med Gud fra 2021.

I 2014 blev Svend Brinkmann kendt i en bredere offentlighed med bogen Stå fast, som er hans opgør med og modsvar på det selvudviklingstyranni, han så i tiden. Svend Brinkmann har også skrevet bøger som Ståstedet fra 2016, Hvad er et menneske? fra 2019 og den nyeste udgivelse Tænk, som blev udgivet i 2022. Han er desuden vært på podcasten Brinkmanns Briks.
masa pakai: 23 Desember 1975 sekarang

Buku

Terjemahan buku

Kutipan

Marko P.membuat kutipan2 jam yang lalu
ar været en uvurderlig hjælp
Marko P.membuat kutipan2 jam yang lalu
udtrykke sig fyndigt
Parwana Farwha Nielsenmembuat kutipan2 tahun yang lalu
logien som en videnskab, der handler om et domæne af virkeligheden, som unddrager sig simpel evolutionær eller kausal reduktion.

Kesan

Ingelise Andersen Og Allan Skoropamembagikan kesantahun lalu
👍Layak dibaca

Tankevækkende

Astrid Fribomembagikan kesantahun lalu
👍Layak dibaca

Svend Brinkmann er igen god. Megen eftertænksomhed i denne bog. For pokker da han kan det der med at tænke. Og det gør altså bogens budskab ekstra troværdigt, når forfatteren selv læser.

lauridsen67membagikan kesantahun lalu
💡Banyak pelajaran
👍Layak dibaca

Rigtig god bog og meget tankevækkende

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)