Sebastian Nybo

Sådan håndterer du besværlige personer

Konflikthåndtering, der er til at forstå:
— Få effektive værktøjer til at håndtere besværlige personer
— Styrk samarbejdet med forskellige mennesketyper
— Bevar roen selv i tilspidsede situationer
— Lær at tackle firkantede holdninger
Sebastian Nybo er grundlægger af SEB GRUPPEN A/S og har 15 års erfaring inden for virksomhedsrådgivning, lederudvikling og konflikthåndtering. Han har bl.a. undervist hos Nokia, Lego, Danske Bank, Deloitte, Microsoft og har udviklet konceptet ´Sådan håndterer du besværlige personer´ og holdt kurser for mange tusinde mennesker.
En praktisk guide til at håndtere de konflikter, der opstår både i og uden for arbejdslivet, samt gode råd til at styrke samarbejdet med forskellige typer af mennesker, bevare roen i tilspidsede situationer og tackle firkantede holdninger. Med øvelser.
222 halaman cetak
Publikasi asli
2009

Buku terkait

Kesan

  Jakob Jensenmembagikan kesantahun lalu
  👎Tidak Disarankan

  Typisk bog om de forskellige personlighedstyper, ikke så meget nyt.

  Tina Larsenmembagikan kesanbulan lalu
  👍Layak dibaca
  💡Banyak pelajaran

  Mette Buskmembagikan kesan6 bulan yang lalu
  👍Layak dibaca

Kutipan

  Anna Hundebøl Hamannmembuat kutipantahun lalu
  Vi kan alle klare en vis mængde, hvorefter vi enten skal restituere og komme os eller sige fra. Vi kan ikke klare at være i konflikt dag ud og dag ind. At sidde lige ved siden af en energidræber, der ser det som sin vigtigste opgave at fjerne al glæde og bare kaster gamle madrester i hovedet på alle andre, det er der ingen, der kan holde til i det lange løb.
  Thomas Andersenmembuat kutipan20 jam yang lalu
  Model: Lidt, mellem og meget besværlig

  Niveau

  Det negative den besværlige vil opnå er

  -1 Lidt besværlig

  at tvinge dig til at anerkende eller rose vedkommende

  -2 Mellem besværlig

  at tvinge dig til at makke ret af frygt for vedkommende

  -3 Meget besværlig

  at lamme dig til at makke ret ved at være destruktiv
  Kent Dam Ibsenmembuat kutipan10 bulan yang lalu
  færdig’. I denne sætning optræder der to værdiladede udtryk, nemlig ’hurtigt’ og ’færdig’. Mange af vores besværligheder handler om, at den værdi, vi tilskriver, associerer eller putter ned i de forskellige ord ikke er den samme. For dig kan ’hurtigt’ være lig med ‘smid alt andet og tag denne opgave først’, mens din kollega vil tolke det som ‘den næste opgave, der skal løses, når de andre er overstået’.

  Hvis jeres værditilskrivning er så forskellig, vil der sandsynligvis opstå en konflikt på et eller andet tidspunkt. Du står og tripper, fordi tidsfristen er ved at udløbe, mens den anden giver sig god tid, i den tro at du bare mente i løbet af ugen. Når misforståelsen så endelig bliver udryddet, og du får forklaret, at det er i dag, at I er forsinkede, og at din kollega må ringe og bede sin kone hente barnet i institutionen, ja så kunne det vel godt give anledning til, at I begge oplever den anden som besværlig?

Di rak buku

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)