Stephen Covey

7 gode vaner – fortalt af Stephen R. Covey

7 gode vaner har gennem de seneste 25–30 år været den mest populære metode til at skabe et stærkt, effektivt og afbalanceret liv. I denne bog får vi de 7 vaner præsenteret på en kortfattet og let måde, så vi kan gå i gang med at bruge dem med det samme.

Bogen er baseret på et interview med Steven Covey, så de syv vaner fortælles af ham selv. Vanerne sigter på at udvikle os på det personlige plan, hvor vi lærer at styrke vores prioriteringer og vores personlige mål. De hjælper os samtidig med at styrker vores evner for at samarbejde og med at stræbe efter højere fælles mål.

Den 7 vaner giver os styringen over vores liv tilbage til os selv. De gør os til hele, effektive mennesker.

128 halaman cetak
Publikasi asli
2013
Tahun publikasi
2013
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎

Kesan

  Anette Froulundmembagikan kesantahun lalu
  👍Layak dibaca

  Nyttig Viden !

  Majken Wahl Larsenmembagikan kesan3 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca
  💡Banyak pelajaran
  🎯Bermanfaat

  Klog og vigtig bog

  Lasse Nielsenmembagikan kesan4 tahun yang lalu
  💡Banyak pelajaran
  🚀Sangat menarik

  Den er uvurderlig

Kutipan

  Peter Møller Sørensenmembuat kutipan4 tahun yang lalu
  spurgte ham, om han ville lade mig overvære nogle af de operationer, der foregik på hospitalet. Det gjorde han, og jeg var med til 20 af dem. Jeg var også med til en operation, han selv udførte – jeg assisterede ham ligefrem. Jeg fik kappe på og blev vasket, og jeg holdt bogstavelig talt det instrument, der holder brystkassen åben, mens han udførte en hjerte-kar-operation og udskiftede tre blodkar. Han gav mig lov til at føle på blodkarrene. Jeg kunne mærke, hvor stive og skrøbelige de var, fordi de var fyldt med plak – den kolesterolsubstans, der blokerer arterierne. Og jeg sagde: „Hvorfor renser du dem ikke bare?“ Han svarede: „Man kan godt modarbejde processen i et stykke tid, men så begynder plakken eller kolesterol
  Helle Borreschmidt Barnkobmembuat kutipan5 tahun yang lalu
  De betragtelige problemer, vi står over for, kan ikke løses på det samme bevidsthedsniveau, som skabte dem.“ De store problemer kan med andre ord ikke angribes ud fra den tankegang, som skabte dem. Det kræver en ny tankegang – et nyt paradigme.
  Maiken Hansenmembuat kutipantahun lalu
  Han kan få tilbagefald, hvis han ikke passer på, men hans paradigme har i hvert fald her til morgen – nu bruger jeg min egen terminologi – ændret sig, og det vil medføre en drastisk, revolutionerende forandring af hans adfærd og holdninger.

Di rak buku

  Kristine Schiøtt Højmose Thomsen
  Fagligt
  • 46
  • 499
  Bookmate
  Selvudvikling
  • 33
  • 309
  Bookmate
  Leveregler
  • 8
  • 43
  Magnus Ejlskov
  Mindfullness
  • 11
  • 32
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)