bookmate game
da
Buku
Catherine Price

Jeg slukker nu

Elsker du din mobil, men synes at den stjæler for meget af din tid? Er der pludselig gået både hele og halve timer, mens du lige har tjekket vejret og dine venners opdateringer eller et par andre i øjeblikket uundværlige ting? Måske er forelskelsen i din kære telefon blevet til træthed, en følelse af stresset tomhed og småfrustration.

Så er det her bogen for dig. Hvis du da ikke i stedet vil give den til en, du kender, der nærmest ikke kan slide blikket fra sine apps.

Den prisbelønnede videnskabsjournalist Catherine Price har prøvet det på sin egen krop og dykker her ned i, hvor hurtigt og effektivt vores smartphones har overtaget vores liv — og hvorfor vi bliver så afhængige. Hun indleder bogen med et brev til sin mobil: Du er den sidste, jeg rører ved, inden jeg går i seng, og den første jeg rækker ud efter om morgenen.

Helt enkelt beskriver hun, hvordan denne afhængighed opstår, og hvordan man på 30 dage kan få et bedre og sundere forhold til sin telefon. For lige som med alle andre forhold kan det gøre underværker at tage det op til overvejelse indimellem. Sidegevinsten er at blive meget mere glad og mindre stresset i livet igen og at genopdage vigtige sider af det, man helt havde glemt. Og bare rolig: det betyder ikke, at du skal leve uden!
176 halaman cetak
Pemilik hak cipta
Politikens Forlag
Publikasi asli
2018
Tahun publikasi
2018
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎

Kesan

 • Finn Jensenmembagikan kesan6 tahun yang lalu
  💡Banyak pelajaran

  Uhyggelig læsning.

 • Ginie Finkenmembagikan kesan6 tahun yang lalu

  Helt enkelt beskrives I den her bog, hvordan vi på kun 30 dage kan få et bedre forhold til vores mobil og få vores liv tilbage.

  Jeg kommer ikke til at gennemføre de 30 dage, og det har jeg egentlig heller ikke haft nogle intensioner om førend jeg begyndte på bogen.

  Derimod handler det for mig om at overveje, hvor meget bruger jeg min mobil, til hvad og i hvilke sammenhænge- Det er en bog, der giver fin inspiration til små og store ændringer, hvis man ønsker det. Der er da flere ting fra bogen, som jeg vil tage med mig. Så snart der er rettet fokus på det og vi giver det opmærksomhed, er vi allerede et stykke på vej.

  Det pudssige ved den her ebog er, at der er så mange fodnoter, som netop er noget af det der i starten betegnes som en ubevidst stressfaktor, for skal man trykke eller ej. :-)

 • nadiaarpmembagikan kesan4 tahun yang lalu
  💡Banyak pelajaran

Kutipan

 • Lizzy Rita Philipmembuat kutipan4 tahun yang lalu
  eg WWW, en forkortelse for What for, Why now og What else – hvorfor, hvorfor nu og hvad ellers
 • Lizzy Rita Philipmembuat kutipan4 tahun yang lalu
  How to Bring Balance to Our Digital Lives
 • Lizzy Rita Philipmembuat kutipan4 tahun yang lalu
  HJERNEN HAR TO PRIMÆRE former for hukommelse: korttids- og langtidshukommelse, og vores telefoner påvirker begge dele.

Di rak buku

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)