bookmate game
da
Buku
Sofia Manning

Hvad venter du egentlig på?

• Har du en følelse af ikke at få det fulde udbytte af tilværelsen, fordi noget holder dig tilbage?
• Er der ting, du ikke gør, fordi du er bange?
• Holder din frygt dig fra oplevelser og mennesker, du egentlig tiltrækkes af?


Budskabet i Sofia Mannings nye bog er både opløftende og bestemt: Du kan vende din frygt og det, der holder dig tilbage, til fornyet, personlig styrke. Og du skal. For det er spild af liv, når vi lader os stoppe af vores egne, begrænsende tanker i stedet for at folde os fuldt ud som mennesker.
I denne trin-for-trin-guide inviterer Danmarks mest populære coach både gamle og nye fans til at tage livet ved hånden og én gang for alle gøre op med det tankespind og de overbevisninger, der holder os tilbage.
Bogen er en fuldt udstyret værktøjskasse til mennesker, der vil have mere ud af tilværelsen. Kompetent og med masser af personlige eksempler fra sit eget liv guider Sofia Manning læseren gennem et nænsomt trin-for-trin-opgør med den mest ødelæggende kraft i vores liv, nemlig vores selvskabte frygt — de negative, begrænsende tanker, der ofte holder os fra at leve det liv, vi i virkeligheden drømmer om.
Vejen gennem det, vi hver især lader os stoppe af, er langtfra altid pæn og poleret, men den er med garanti spændende og vil transformere den måde, læseren ser sig selv og sine muligheder på, for altid.

173 halaman cetak
Publikasi asli
2011
Tahun publikasi
2011
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎

Kesan

 • Tanjamembagikan kesan5 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca
  💡Banyak pelajaran
  🎯Bermanfaat

  Sofia Manning er fantastisk og kommer med eksempler fra eget liv samtidig med at hun sætter det op mod sin viden om coaching!

 • Susanne Lonnie Sommermembagikan kesan5 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca

  Fantastisk bog.. Er ved at læse den for anden gang

Kutipan

 • Tanjamembuat kutipan5 tahun yang lalu
  I arbejdet med en vision er det vigtigt at huske på forskellen mellem vision og målsætninger. En vision skal inspirere dig til at vide, hvem du gerne vil være lige nu og her – minut for minut. Din vision skal være noget, du så brændende ønsker dig at gennemføre, at intet kan stoppe dig – heller ikke i sidste ende din frygt
 • Susan-Merete Lakolkmembuat kutipan7 tahun yang lalu
  næsten
 • Charlotte Pedersenmembuat kutipan4 tahun yang lalu
  Disse tanker blev for nylig sat i perspektiv, da Michelle var i Afrika:
  Jeg stod i Zimbabwe i forbindelse med et velgørenhedsprojekt og havde været så ulykkelig og grædt og grædt og grædt på grund af min skilsmisse, og så stod jeg pludselig der og kiggede på, hvordan de har det dernede. De har jo ingenting, og så tænkte jeg på, hvor ligegyldigt det er, at jeg er blevet skilt. Der er ikke noget i hele verden, der er mere ligegyldigt, end at jeg er blevet skilt. Hvad er sandsynligheden for, at han var den eneste mand, jeg kunne elske i hele verden? Tænk dig at sige det helt alvorligt: “Han var den eneste mand ud af flere milliarder …”. Så når man sidder og har lidt ondt af sig selv og sætter sig selv i en offerrolle, så prøv lige at huske på, at hjemme i det hjem, du bor i, omringet af det kvarter, du bor i, med den by, der er rundt om det, og det land, du befinder dig i, så er det simpelthen så ligegyldigt, hvad du gør og mislykkes med. Det er fløjtende ligegyldigt. Vi er ikke vigtige. Vi er ikke andet, end hvad vi gør os selv til. Vi skal ikke være så skide selvhøjtidelige

Di rak buku

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)