Louise Hay

Helbredende tanker

126 tekster over emner som humor, sult, bevidsthed, sygdom, børn osv. til støtte, opmuntring og viden til at klare hverdagen.
72 halaman cetak
Publikasi asli
2015
Penerbit
Gyldendal, Borgen

Versi lain

Kesan

  stinnekatrienmembagikan kesan4 tahun yang lalu

  Fin lille bog

  Anne-Mai Elisabeth Hedegaard Lauridsenmembagikan kesan2 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca
  💡Banyak pelajaran
  🎯Bermanfaat

Kutipan

  Süleyman Hayalmembuat kutipan4 bulan yang lalu
  AUTORITET

  Jeg er mit livs forfatter

  Der er ikke nogen person, noget sted, eller nogen ting, der har nogen som helst magt over mig, for jeg er den eneste tænker i min bevidsthed. Som barn accepterede jeg autoriteterne, som var de guder. Nu lærer jeg at trække min styrke tilbage og blive min egen autoritet. Nu accepterer jeg mig selv som et stærkt, ansvarligt væsen. Når jeg mediterer hver morgen, kommer jeg i kontakt med min egen indre visdom. Livets skole er dybt tilfredsstillende, når vi finder ud af, at vi alle er elever og alle er lærere. Vi er hver især kommet for at lære noget, og for at undervise i noget. Idet jeg lytter til mine tanker, leder jeg blidt sindet mod at stole på min indre visdom. Lad dig selv vokse og blomstre og overlad alle dine forhold på jorden til din guddommelige kilde. Alt er godt.
  Jeg elsker mig selv igennem alle oplevelser, og alt er godt!
  Jessica Bahrami Tenismembuat kutipan2 tahun yang lalu
  Når der foregår manipulerende spil, er det vigtigt, at jeg kontakter det lille barn inden i mig og forsikrer det, at jeg elsker det, og at vi sammen klarer os igennem dette.
  Jessica Bahrami Tenismembuat kutipan2 tahun yang lalu
  Hvis tilværelsen ikke forløber, som vi forventer, betyder det ikke, at vi er dårlige mennesker eller har uret. Det er et signal om, at vi bliver omdirigeret af den guddommelige vejledning. Når dette sker, så find et stille sted, hvor du kan slappe af og forbinde dig med din indre intelligens. Bekræft, at tilførslen af visdom er uudtømmelig og tilgængelig for dig, og hvad end, du har brug for at vide, viser sig for dig i den perfekte tid-rum-sammenhæng.

Di rak buku

  Helge Nymann Nielsen
  Sorgbearbejdning
  • 32
  • 3
  Dorte Susanne Funch
  Spirituelt
  • 10
  • 3
  Katja Herhold Larsen
  Viden
  • 104
  • 2
  Lone Jane Sejbjerg Dinesen
  Mine børger
  • 56
  • 2
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)