Rachel Cusk

Kudos

Forfatteren Faye er inviteret til en litteraturfestival i et sted i Europa for at promovere sin nye bog. Allerede på flyet falder hun i snak med sin sidemand, der begynder at fortælle hende om sit liv. Han fortæller om sit job, sit ægteskab og om den forfærdelige nat, han lige har tilbragt med at begrave familiens døde hund. På festivalen fortsætter Faye samtalerne med de mennesker, hun møder. De taler om de store spørgsmål i livet, om kunst, familie, politik, kærlighed, sorg og glæde, retfærdighed og uretfærdighed, udholdenhed og succes, i både kunsten og livet, og om de erfaringer, man gør sig gennem livets overgange.

Med Kudos afsluttes Rachel Cusks kritikerroste og prisvindende trilogi, der er blevet kaldt for en fornyelse af romankunsten, på overbevisende og kraftfuld vis.
211 halaman cetak
Publikasi asli
2020

Versi lain

Kesan

  Bo Gunnar Bertholdt Hüttigmembagikan kesan10 bulan yang lalu
  👍Layak dibaca

  Flemming Todbjerg-nielsenmembagikan kesan9 bulan yang lalu
  👎Tidak Disarankan

  b0199977129membagikan kesantahun lalu
  👍Layak dibaca
  💡Banyak pelajaran
  🚀Sangat menarik

Kutipan

  Theodor Holck Gregersenmembuat kutipan10 bulan yang lalu
  Folk elsker afbrænding!« udbrød han.
  Faktisk, fortsatte han, kunne man se hele kapitalismens historie som en historie om afbrænding, ikke kun afbrændingen af substanser der har ligget i jorden i millioner af år, men også af viden, idéer, kultur og endda skønhed – med andre ord alt det som det har taget tid at udvikle og samle sammen.
  Lene Andersenmembuat kutipantahun lalu
  I det mindste elsker hun min søn, sagde hun, selv om jeg har lagt mærke til at de der elsker børn mest, som regel respekterer dem mindst.
  Lene Andersenmembuat kutipantahun lalu
  Det kan godt være, sagde hun, at det først er når det er for sent at slippe væk, at vi indser at vi har været frie hele tiden.

Di rak buku

  Kim Fogt
  To-be-read
  • 220
  • 2
  Mathias Lysdal Alrø
  Emma
  • 109
  Mette Munk
  Læst
  • 36
  Jonn Nolsöe
  Julies hylde
  • 34
  Erik Kragh Dalskov
  Erik
  • 29
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)