Anthony William

Bladsellerijuice

I BLADSELLERIJUICE præsenterer Anthony William, som er ophavsmand til den globale bladsellerijuice-bevægelse, os for juicens utrolige evne til at skabe afgørende forbedringer for vores helbred:

Den helbreder tarmen og afhjælper fordøjelsesproblemer.
Den balancerer blodsukkeret, blodtrykket, vægten og binyrefunktionen.
Den neutraliserer og fjerner giftstoffer fra leveren og hjernen.
Den genopretter helbredet for mennesker, der lider af en lang række kroniske og mystiske sygdomme som f.eks.: udmattelse, hjernetræthed, akne, eksem, ADHD, problemer med skjoldbruskkirtlen, sukkersyge, spiseforstyrrelser, autoimmune sygdomme og problemer med øjnene.

Efter at have vist, hvordan bladsellerijuice udvirker sin antiinflammatoriske, alkaliserende virkning, giver han os retningslinjer for, hvordan vi fremstiller vores egen juice med instruktioner for hvor meget og hvornår, vi skal drikke den, og hvad vi kan forvente, når kroppen begynder afgiftningen.
337 halaman cetak
Publikasi asli
2019
Penerbit
Gyldendal, Borgen
Penerjemah
Hanne Steinicke

Kesan

  Ole Bjerringmembagikan kesan2 tahun yang lalu

  Super bog, god intro, info om virkninger og opskrifter. Kan varmt anbefales

  Kristina Mølholt Pedersenmembagikan kesan2 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca
  💡Banyak pelajaran

  Anette Og Poul Steinessmembagikan kesan2 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca

Kutipan

  Jens Peter Vestergård Kristensenmembuat kutipan6 bulan yang lalu
  Hver gang en kundes tilstand krævede det – personen kunne have slidgigt, urinsyregigt, diabetes, fordøjelsesproblemer eller andre symptomer og sygdomme – snuppede jeg et bundt bladselleri fra grøntafdelingen, skyllede det, kørte det gennem saftpresseren og gav kunden et stort bæger ren bladsellerijuice. Som regel sigtede jeg mod det magiske tal, 4½ dl, og jeg lod dem drikke denne plantemedicin med det samme, midt i butikken. Hvis de var sensitive, lod jeg dem drikke en smule på stedet, gav dem besked på at tage et par slurke mere, mens de købte ind, og drikke resten i bilen eller hjemme. Min chef tog kun penge for bladsellerien og gav kassedamerne besked på at slå ét bundt bladselleri ind for hvert bæger juice. Når kunderne forlod butikken, kunne nogle af dem allerede mærke bedring af deres forskellige lidelser.
  Tine Påske Hallummembuat kutipan9 bulan yang lalu
  Eller den kondenserede version: Bladsellerijuicen har en stor opgave foran sig og skal forcere en forhindringsbane gennem hele din krop for at gøre sit arbejde med at heale dig. Eller du kunne give dem denne bog. Hvad du end vælger, så ved du det, og det er yderst vigtigt, for bladsellerijuice bliver endnu mere kraftfuld, når du ved hvorfor.
  Tine Påske Hallummembuat kutipan9 bulan yang lalu
  bladsellerijuicens bestanddele ledsage galden, når den udskilles til fordøjelseskanalen. Det er en del af bladsellerijuicens ansvar: at komme hele vejen rundt.

  Det
  er ikke alle bladsellerijuicens healende komponenter, der bliver sendt videre til galden, når de ankommer til leveren. Nogle forlader leveren gennem blodbanen og sætter kurs mod hjernen og leveren, selvom der på det tidspunkt ikke er meget tilbage af deres healende egenskaber, hvis leveren er træg og stagneret, og det er den hos de fleste. Det tager tid at rense leveren i en grad, så bladsellerijuicens komponenter stadig kan være til gavn, når de følger denne rute.

  Men det er okay, for bladsellerijuicen kan også skaffe sine kraftfulde komponenter ind i blodbanen på en anden måde. Det var kun godt halvdelen af juicen, som fra fordøjelseskanalen fortsatte til leveren. Den delte sig på forhindringsbanen. På vejen gennem mavesækken og den første del af tyndtarmen blev den anden halvdel af bladsellerijuicens kemiske komponenter absorberet i fordøjelseskanalens vægge og gik direkte ind i blodbanen uden først at passere leveren. Turen gennem blodet er også en forhindringsbane. Hvor meget fedt er der i blodet? (Fedt har indflydelse på, hvor langt bladsellerijuicen kan bevæge sig). Hvor mange toksiner er der i blodet? Hvor mange toksiske tungmetaller er der i de forskellige organer som hjernen? Og mere om hjernen: Er der problemer med neurotransmitterne, og i så fald hvor store? Alt dette udvander og svækker den kraft, bladsellerijuicen måtte have tilbage. Hvis hjernens neurotransmittere er svækkede, bliver bladsellerijuicens bestanddele omgående brugt op for at erstatte dem, og det bliver således deres endelige destination. Hvis der er tungmetaller, der skal fjernes, bliver alle juicens natriumklyngesalte brugt til at skaffe dem ud af kroppen.

  Det er en kolossal opgave, der venter bladsellerijuicen, så du kan se, hvorfor du skal drikke nok til at få arbejdet gjort. Næste gang nogen vil vide, hvorfor du drikker netop den mængde bladsellerijuice ... ja, det er op til dig. Du kunne give vedkommende en punkt for punkt-beskrivelse af dens rejse gennem fordøjelseskanalen og videre (det vil nok være klogt ikke at gøre det, mens folk spiser!). Eller den kondenserede version: Bladsellerijuicen har en stor opgave foran sig og skal forcere en forhindringsbane gennem hele din krop for at gøre sit ar

Di rak buku

  Mona Klitgaard Andresen
  Antiinflsmatorisk kost
  • 3
  • 2
  Sofie Knop Lund
  Hannes bøger
  • 54
  • 1
  Julie Skjold Omdal
  Dem vil jeg læse
  • 89
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)