tr
Olgu Şengül

2 Saatte A’dan Z’ye Dijital Pazarlama

Beri tahu saya ketika buku ditambahkan
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
E-ticarette başarı için pazarlama ve dijital pazarlama süreçlerini anlaşılır modellerle anlatan çok değerli bir kitap, tüm girişimcilerin kütüphanesinde bulundurmasını tavsiye ederim."

Sina Afra

Evtiko Kurucu ve CEO’su, Markafoni Kurucusu

“Günümüzde her sektörden şirketi ve bireyi ilgilendiren dijital pazarlama alanında yapılmış son yıllardaki en iyi çalışmalardan.”

Hakan Baş

Seri Girişimci & Lidyana Kurucu ve CEO’su

“Dijital pazarlamaya yeni başlayanlar için 101, her pazarlamacı için de dijital sözlük niteliğinde bir çalışma, kitaplığınızda toz tutmayacak cinsten.”

Tamer Batan

Procter & Gamble Türkiye Medya ve Dijital Operasyonları Grup Lideri

«Harika bir çalışma; MUBI'yi kurduğumda bu kitap elimde olsun çok isterdim.»

Efe Çakarel

MUBI Kurucu ve CEO’su

“E-business konusunu tüm yönleriyle ele alan kapsamlı bir kitap. Online pazarlamayı öğrenmek ve bu konuda kendini geliştirmek isteyenler mutlaka okumalı.”

Mustafa Kemal Temel

Hürriyet E-business Dijital Pazarlama Koordinatörü
Buku ini saat ini tidak tersedia
188 halaman cetak
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎

Kutipan

  • Nureddin Recebovmembuat kutipan3 tahun yang lalu
    Firmanın güçlü ve zayıf yanlarının analizi şirketin pazardaki konumunu anlamaya ve teşhis etmeye yarar. Şirketin kendine dönük ve kontrolünde olan unsurların analizi olarak görülebilir. Şirketin güçlü ve zayıf yanları analiz edilirken pazar payı, müşteri tabanı, marka algısı ve pozisyonu, ürün fiyatı ve kalitesi, tedarik zinciri verimliliği, müşteri sadakati, müşteri memnuniyeti, firmanın kaynakları ve yetkinlikleri gibi değerlendirme kriterleri göz önünde bulundurulur. Bu kriterlerde firmanın ne kadar güçlü veya ne kadar zayıf olduğu tespit edilerek firmanın pazardaki mevcut durumu belirlenir.
  • Nureddin Recebovmembuat kutipan3 tahun yang lalu
    İlk olarak jenerasyonlarla ilgili farkındalık sağlamak faydalı olacaktır. 1945 öncesi doğanlar gelenekselciler, 1946-1964 arası doğanlar Baby Boomers, 1965-1976 arası doğanlar X kuşağı, 1977-1995 arası doğanlar Y kuşağı (Millennials), 1996 sonrası doğanlar Z kuşağı (Centennials) olarak tanımlanıyor ve her kuşağın farklı karakteristikleri var. 2015 itibarıyla iş gücünün %35’ini Y kuşağı, %31’ini X kuşağı ve %31’ini Baby Boomers kuşağı oluşturuyor.
  • Nureddin Recebovmembuat kutipan4 tahun yang lalu
    İnternet kullanıcılarının hızla artması, internete erişimin kolaylaşması ve e-ticaret pazarının her geçen yıl hızla büyümesiyle firmaların dijital medyada ve web sitesi, mobil uygulama vb. dijital varlıklarında yaptıkları iletişim oldukça önem kazandı. Bu nedenle işletmelerin dijital medyaya ayırdığı bütçeler her geçen gün artmakta ancak firmalar bu bütçeleri yönetecek kalifiye uzman bulmakta

Di rak buku

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)