bookmate game
da
Melody Beattie

Gør dig fri af andres misbrug

Beri tahu saya ketika buku ditambahkan
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Er du blevet så optaget af at forsøge at løse andre menneskers problemer, at du skyder dine egne fra dig?
Bekymrer du dig så meget for andre mennesker, at du glemmer at tage vare på dig selv?
Har du brug for at kontrollere de mennesker, der omgiver dig, fordi du føler, at alt omkring dig og inden i dig er ude af kontrol?
Føler du dig ansvarlig for så meget, fordi dine nærmeste føler sig ansvarlig for så lidt?
Lader du et andet menneskes adfærd få alt for stor indflydelse på din tilværelse, og er du besat af ønsket om både at hjælpe og at kontrollere det menneske?
Gør dig fri af andres misbrug henvender sig til dig, hvis liv er blevet uhåndterligt på grund af samlivet med en alkoholiker, en spiller, en madnarkoman, sexnarkoman, arbejdsnarkoman eller en person med en anden form for tvangsmæssigt misbrug.
Melody Beattie forklarer detaljeret, hvordan dit eget kaotiske indre og håbet om at få kontrol over dit eget liv ligger bag din kontrollerende adfærd.
Hun viser, hvordan du, netop ved at holde op med at kontrollere den anden og begynde at interessere dig for dig selv og dine følelser, kan begynde at få styr på din tilværelse.
Gør dig fri af andres misbrug er en bog om, hvad du kan gøre, for at DU får det bedre.
Melody Beattie er tidligere alkoholmisbruger og nu konsulent i spørgsmål vedrørende kemisk afhængighed.
Buku ini saat ini tidak tersedia
302 halaman cetak
Publikasi asli
2017
Tahun publikasi
2017
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎

Kutipan

  Britta Harboemembuat kutipan5 tahun yang lalu
  behøver ikke at tage tingene så alvorligt (os selv, hændelser og andre mennesker). Vi forstørrer og forvrænger tingene – vore følelser, tanker, handlinger og fejltagelser. Vi gør det samme med andre folks følelser, tanker og handlinger. Vi siger til os selv, at tingene er forfærdelige, rædsomme, en tragedie og verdens ende. Mange ting kan være triste, uheldige og ubehagelige – men det eneste der er verdens ende er selve verdens undergang. Følelser er vigtige, men de ér kun følelser. Tanker er vigtige, men de ér kun tanker – og vi tænker alle sammen en masse forskelligt, og vore tanker kan ændre sig. Det som vi siger og gør er vigtigt; det som andre siger og gør er vigtigt, men verden står og falder ikke med at noget bestemt bliver sagt eller gjort. Og hvis det er specielt vigtigt, at noget siges eller gøres, så tag det roligt: Det falder på plads. Se lyst på det. Giv dig selv og andre plads til at bevæge jer, til at tale sammen, til at være som I er – til at være mennesker. Giv livet lov til at folde sig ud. Giv dig selv lejlighed til at nyde det.
  Der er ingen grund til at opfatte andre menneskers opførsel som en afspejling af ens eget selvværd. Vi behøver ikke at føle os skamfulde, fordi et menneske vi holder af vælger at opføre sig upassende. Det er normalt at reagere på den måde; men vi behøver ikke at blive ved med at føle os skamfulde og mindre end, hvis et andet menneske fortsætter med at opføre sig upassende. Ethvert menneske er ansvarligt for sin egen adfærd. Hvis et andet menneske opfører sig upassende, så lad vedkommende føle sig skamfuld på egne vegne.
  Kett Kadagysmembuat kutipan2 tahun yang lalu
  tror ikke på at de kan tage vare på sig selv.
  Anne Mette Louw Kristoffersenmembuat kutipan2 tahun yang lalu
  Du er ikke ansvarlig for at andre mennesker »ser lyset«, og du behøver ikke at lede dem på »rette vej«. Du har ansvaret for selv at se lyset og for selv at finde den rette ve

Di rak buku

  jonsy
  Sundhed
  • 88
  • 2
  Randi Freja Nikolajsen
  12-Trins-inspirerede bøger
  • 4
  • 2
  Jan Lillelund
  Læses
  • 134
  Kirsten Frandsen
  Mias hylde
  • 122
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)