da
Buku
Wayne W.Dyer

Fra ønske til virkelighed

I Fra ønske til virkelighed indvier den kendte forfatter Wayne Dyer læseren i kraftfulde teknikker til at aktivere Loven om tiltrækning og manifestere det allerbedste i livet.

Det handler om meget mere end blot lidt ønsketænkning i ny og næ og starter med en bevidstgørelse af de forestillinger, man har om sig selv.

De fleste mennesker bærer rundt på negative tanker og overbevisninger, som fylder langt mere i sindet end de positive muligheder. For at kunne skabe det liv, man virkelig ønsker, er det nødvendigt at ændre på den forståelse, man har af sig selv, og hvad der er muligt.

Fra ønske til virkelighed bygger på Dyers store erfaring med at manifestere og hjælpe mennesker til at nå deres højeste potentiale. Bogen er let læst, fyldt med nye indsiger, cases og praktiske redskaber, der leder læseren frem til en dybere selverkendelse og opnåelse af sine højeste ønsker — det være sig godt helbred, velvære eller velstand.
253 halaman cetak
Publikasi asli
2017
Tahun publikasi
2017
Penerjemah
Annette Leleur
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎

Kutipan

 • Lars Christoffer Lunde Havgaardmembuat kutipan3 tahun yang lalu
  Du er nødt til at beslutte dig for at leve ud fra det mål, du ønsker dig – ikke hen mod et mål, andre har fastlagt for dig. Derfor er du nødt til at afvise det, dine sanser fortæller dig, blive ved din subjektive opmærksomhed og ihærdigt og vedholdende erklære: Jeg er fuldkommen sundhed. Din subjektive opmærksomhed er ikke bundet til det, du har betinget din underbevidsthed til at tro på som din virkelighed, ud fra hvad dine fem sanser så overbevisende viser dig. Du er jeg er den, jeg er, og „det“ er dit liv uden svulster.

  Ret din opmærksomhed væk fra diskussioner, der har til hensigt at betvivle eller fremtvinge en ydre holdning, og hen mod at være opmærksom på følelsen af det opfyldte ønske. Resultatet står og falder med din indre holdning – din subjektive opmærksomhed. Du kan overveje at være lidt som en pitbullterrier – med tænderne solidt plantet i et gummikødben. Du er nødt til spirituelt at satse på det, du har placeret i din forestillingsverden som en kendsgerning ude i fremtiden, og aldrig under nogen omstændigheder tillade nogen eller noget at lave om på det, du ved, er din skæbne, uanset hvor overbevisende de argumenterer. Hver eneste ting, der frembringer spørgsmålet om, hvad du er i gang med at skabe for dig selv, skal straks udløse et respons i dig, hvor du retter hele din mentale, følelsesmæssige og fysiske opmærksomhed mod det jeg er, du har grundfæstet i din forestillingsverden. Det er her, brugen af det vidunderlige papirkurv-ikon vil være til umådelig nytte for dig.

  Du kan gøre alting rigtigt, når det gælder de første tre forudsætninger for et liv, hvor du gør dine ønsker til virkelighed, men hvis du tillader din opmærksomhed at komme på afveje på grund af en ydre påvirkning eller afviger så meget som et øjeblik fra det jeg er, du bærer i dine forestillinger, underminerer du hele projektet. Udvikl en sund holdning til dit højeste selv og alt, hvad det vil have dig til at blive, ved at ændre vanen med at lade dig påvirke af ydre objektive faktorer til vanen med at stole på din evne til at vælge subjektiv opmærksomhed og fokusere på indre frem for ydre retningslinjer.
 • Lars Christoffer Lunde Havgaardmembuat kutipan3 tahun yang lalu
  Når jeg anbringer nye jeg er’er i min forestillingsevne, er min fremtidsdrøm en kendsgerning i nutiden. Gentag sætningen nogle gange. Kan du mærke egoet sætte sig til modværge? Hvilken af dine fem sanser er absolut mest irriteret
 • Lars Christoffer Lunde Havgaardmembuat kutipan3 tahun yang lalu
  Tag intet hensyn til det ydre, til omstændigheder, ja rent faktisk til alt, hvad dine sanser vidner om, som går imod opfyldelsen af dit ønske. Hvil i antagelsen om, at du allerede er, hvad du ønsker at være, for i denne beslutsomme antagelse er du og dit uendelige væsen smeltet sammen i kreativ enhed, og med dit uendelige væsen (Gud) er alle ting mulige. Gud fejler aldrig

Di rak buku

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)