da
Buku
Barbara Berger

Det vågne menneske

«Det vågne menneske» forstår sindets kraft og bruger det bevidst og konstruktivt til at forbedre alle områder af livet. Og sindets kraft har optaget Barbara Berger gennem de sidste 15 år, fra selvhjælpsklassikeren «Vejen til kraft – fastfood for sjælen» til hendes seneste bestseller “Er du lykkelig nu?”
Budskabet er enkelt: hvis vi lærer, hvordan sindet fungerer, kan vi bruge det til at styrke vores selvværd og slippe vores bekymringer. Berger introducerer 10 mentale love og viser hvordan vi kan integrere dem i vores hverdag.
Barbara Berger har et fast publikum og er et veletableret navn inden for selvudvikling.
210 halaman cetak
Publikasi asli
2009

Kesan

  👍
  👎
  💧
  🐼
  💤
  💩
  💀
  🙈
  🔮
  💡
  🎯
  💞
  🌴
  🚀
  😄

  Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

  Masuk atau Daftar

Kutipan

  Carsten Thimes Bjørnfortmembuat kutipan2 tahun yang lalu
  For hvad er modstand egentlig? Modstand er når du sammenligner dette øjeblik, dette noget, med noget andet. Detteøjeblik kan kun være »ikke godt nok« hvis jeg sammenligner det med noget andet. Uden sammenligninger er alt fuldstændig okay som det er. Det kan jo ikke være andet. Uden sammenligninger er alt okay. Uden sammenligninger er der kun dette. Kun dette. Og hvad kan der være i vejen med detteuden tanken om noget andet? Nu ser du det, gør du ikke? Nu ser du at uden tanken om noget andet, så kan der ikke være noget i vejen med dette. Uden tanken om »hvis bare« er dette altid perfekt. Og det er det jeg altid opdager når jeg beslutter mig for at lade alt være.
  Carsten Thimes Bjørnfortmembuat kutipan2 tahun yang lalu
  Anthony Robbins’ Fem Kraftspørgsmål

  »1. Hvad er jeg stolt af i mit liv?

  2. Hvad er jeg taknemlig for?

  3. Hvem elsker mig, og hvem elsker jeg?

  4. Hvad er godt ved min nuværende situation?

  5. Hvad kan jeg gøre i dag for at forbedre mit liv?«
  Carsten Thimes Bjørnfortmembuat kutipan2 tahun yang lalu
  1. Sindets natur er at tanker opstår og forsvinder.

  2. Der r ofte forskel på virkeligheden og vores tankegang.

  3. Der er en årsag-og-virknings-sammenhæng mellem vores tankegang og vores oplevelse. Tanken er årsag, oplevelsen er virkning.

  4. Lidelse og ulykkelighed opstår når vores tankegang er ude af harmoni med virkeligheden. Med andre ord, vi lider når vores tankegang (vores tanker) og virkeligheden ikke matcher

  5. Vi kan ende vores lidelse og ulykkelighed (og opleve mere fred og lykke) ved at bringe vores tankegang i harmoni med virkeligheden.

Di rak buku

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)