James Allen

Som du tænker

Dengarkan di aplikasi
James Allen omtales ofte som grundlægger af begrebet selvudvikling og "Som du tænker", har været kilde til inspiration for mange senere forfattere af selvhjælpsbøger. Titlen er redigeret i 2002.
"Denne lille bog – resultatet af meditation og erfaringer – er ikke ment som en udførlig afhandling om tankens kraft, et emne der er skrevet rigeligt om. Den sigter snarere mod at antyde end at forklare; dens mål er at stimulere mænd og kvinder til at opdage og opleve den sandhed, at "de selv er deres egne skabere", ud fra de tanker de vælger og opmuntrer; at psyken er mestervæveren som fremstiller såvel karakterens indre klæde som deres omstændigheders ydre; og at de, ligesom de måske tidligere har vævet i uvidenhed og smerte, fremover kan væve i oplyst lykke." – James Allen
James Allen (1864-1912) var en britisk forfatter. James Allen voksede op i Leicester og måtte afbryde sin skolegang i en tidlig alder på grund af familære vaskeligheder. Som voksen formåede James Allen dog at slå igennem som forfatter i sin samtid og udgav i alt 19 bøger.
1:01:30
Pemilik hak cipta
Lindhardt og Ringhof
Penerjemah
Hanne Steinicke
Tahun publikasi
2024
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)