da
Audio
Liselotte Ellegaard

Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri

Dengarkan di aplikasi
Længes du efter mere frihed i dit arbejdsliv? Og kalder dit hjerte på, at du skal arbejde med det, du elsker at lave? Og leve af det?
Tiden er med dig!
Bogen "Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri" viser dig, hvordan du kan blive betalt for at dele din faglige passion med verden.
Din livserfaring, rådgivning, viden, kreativitet, coaching, spiritualitet eller ekspertise inden for et hvilket som helst fagligt felt har mere værdi, end du tror.
Bogen er pakket med inspirerende cases, øvelser, meditationer, konkrete handletrin, personlig og spirituel guidning og forsknings¬baseret viden. Du vil også få rørende og ærlige historier fra Liselotte Ellegårds egen iværksætterrejse.Liselotte Ellegård er uddannelsesleder, markedsføringsmentor, foredragsholder, international businesscoach, kandidat i pædagogisk psykologi, meditationslærer og psykoterapeut.
Efter en livskrise fandt Liselotte ud af, at 8 til 16-karrieren ikke var det rigtige for hende. Hun banede vejen til at blive selvstændig i 2005 og begyndte at lave medarbejderudvikling for større danske virksomheder med afsæt i sit speciale "Arbejdsliv som kilde til lykke" og i hjerneforskning.
I 2015 lavede hun sin egen succesfulde iværksætteruddannelse og rejste i årevis rundt i verden med sin virksomhed.
Liselotte har også været specialist i Danmarks største iværksætternetværk for kvinder. I egen forretning afholder hun hvert år businessforløb, kurser, retreats og uddannelser.
Inden hun startede som selvstændig for alvor, var hun folkeskolelærer og arbejdede som massør og kunstmaler ved siden af i sin hobbyvirksomhed.
5:41:44
Pemilik hak cipta
Lindhardt og Ringhof
Tahun publikasi
2022
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)