Jenny Colgan

Bookmate
7Buku36Pengikut
Jenny Colgan er født i Skotland, hvor hun har studeret på Edinburgh University. Hun har tidligere boet i både England, Holland, USA og Frankrig, men bor nu lidt nord for Edinburgh med sin mand og tre børn. Colgan er en bestsellerforfatter i blandt andet England og i Sverige, hvor hendes bøger, der f
  Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuJenny Colgan3 tahun yang lalu
  Da Anna Trent kommer ud for en ulykke på den chokoladefabrik i det nordlige England, hun arbejder på, står hun over for en længere hospitalsindlæggelse, som efterlader hende rask, men arbejdsløs og en lille smule fortabt. Heldigvis vil tilfældighederne, at Anna støder på sin gamle fransklærer Claire, og hun giver Anna et tilbud, hun ikke kan sige nej til.
 • Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuJenny Colgan3 tahun yang lalu
  Da Flora MacKenzie forlader den skotske ø Mure og den lille, stille by, hun er vokset op i, ser hun sig ikke tilbage. Der ved alle, hvem hun er, og ingen lader til nogensinde at ville lade fortid være fortid. I Londons pulserende byliv kan hun derimod være helt anonym — og give efter for sin håbløse forelskelse i sin charmerende chef Joel.
 • Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuJenny Colgan3 tahun yang lalu
  Nina Redmond elsker bøger. At finde den rigtige bog til den rigtige læser er hendes store passion — og hendes job. Så da det bibliotek, hun arbejder på, skal lukkes og omdannes til luksuslejligheder, aner hun ikke, hvad hun skal stille op.

  Presset af omstændighederne øjner Nina en mulighed for at udleve sin drøm om at åbne en boghandel. Hun forvandler en slidt, gammel kassevogn til en butik på hjul, og med sine trofaste romanheltinder i ryggen flytter hun til Skotland og begiver sig ud i højlandet for at finde købere til sine bøger.
 • Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuJenny Colgan3 tahun yang lalu
  Hvem har ikke som barn drømt om at have sin egen slikbutik? I denne søde roman får Rosie Hopkins lov til at forlade sit travle liv i London og udleve drømmen i sin gamle tantes butik i en lille engelsk landsby.
 • Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuJenny Colgan3 tahun yang lalu
  Lorna bor på den lille skotske ø Mure, et fredeligt sted, hvor alle kender og hjælper alle. Men den lille ø har som mange andre små øer problemer med at holde det lille samfund kørende, og nu mangler de i den grad en læge til at tage over for den gamle.

  Langt væk, i en overbefolket lejr, behandler Saif en lille dreng, der er kommet grimt til skade. Saif er flygtning, men han er også læge: præcis hvad Mure har brug for.
 • Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuJenny Colgan3 tahun yang lalu
  Charmerende historie om at turde vælge et helt nyt liv, når man er kørt fast i det, man

  har.

  Polly Waterfords liv er gået i stå. Forholdet til kæresten har længe skrantet, og nu er den tegnestue, de har drevet i fællesskab på

  randen af konkurs. Noget må der ske.

  På sin jagt efter et nyt sted at bo falder Polly over en stor toværelses med bad, som hun utroligt nok har råd til. Eneste minus er, at den

  ligger på en lille gudsforladt tidevandsø i det sydvestlige hjørne af England.
 • Bookmatemenambahkan buku ke rak bukuJenny Colgan3 tahun yang lalu
  I denne skønne julebog tager Rosie Hopkins dig med tilbage til hyggelige Lipton, hvor hun har travlt i sin slikbutik og forbereder sig på at skulle holde en ganske særlig jul.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)