Esther Perel

Erotisk intelligens

Vi forventer, at vores parforhold skal være romantisk og både følelsesmæssigt og seksuelt tilfredsstillende. Er det så underligt, at mange forhold bryder sammen under vægten af de krav? Det er svært at oparbejde spænding, forventning og begær med det samme menneske, som man ønsker tryghed og stabilitet hos. Men det er ikke umuligt. Esther Perel har 7 millioner views på TED Talk. Bogen er oversat til 26 sprog.

Esther Perel har mere end 20 års erfaring som praktiserende parterapeut og er toneangivende i sin skarpe, tankevækkende og også provokerende tilgang til intimitet og sex. I Erotisk intelligens undersøger hun det komplekse i at fastholde lysten i et længerevarende parforhold. Hun udfordrer paradokset mellem tryghed og begær og viser gennem cases og eksempler, hvordan I får lysten hjem igen. Med humor og indsigt vil Erotisk intelligens forandre den måde, du lever og elsker på.
314 halaman cetak
Publikasi asli
2016
Penerbit
Gyldendal

Kesan

  Karin Reinholt Madsenmembagikan kesan2 tahun yang lalu
  💡Banyak pelajaran

  Meget sigende og inspirerende

  lisbethfolsachmembagikan kesanbulan lalu
  👎Tidak Disarankan

  Camilla Lund Mellinmembagikan kesanbulan lalu
  👍Layak dibaca

Kutipan

  Eva Jeanette Johannessenmembuat kutipan4 tahun yang lalu
  Som alle par går de igennem faser, hvor begæret aftager – når de er væk fra hinanden eller bare optaget af deres egne projekter og deres egne liv – men de går ikke i panik, bliver ikke skræmte for, om noget helt basalt skulle være galt med dem. De ved, at erotisk intensitet tiltager og aftager, at begæret kan stå højt på himlen og forsvinde i perioder. Men hvis de er tilstrækkeligt opmærksomme, kan de vække spændingen igen.
  annetteropkemembuat kutipan9 bulan yang lalu
  Når vi elsker, løber vi altid en risiko for at miste – i form af kritik, afvisning, adskillelse og til syvende og sidst døden – uanset hvor hårdt vi prøver at forsvare os mod det. At indføre uvisheden i et forhold kræver nogle gange blot, at vi slipper illusionen om bestandighed. Når vi erkender det, så kan vi igen få øje på den iboende mystik i vores partner.
  Cathrine Lindvigmembuat kutipan10 bulan yang lalu
  krop eller en andens erotiske rum, uden at være skrækslagne for, om vi bliver slugt op. Samtidig har vi brug for at kunne gå ind i vores eget indre, overgive os til selvoptagethed i den andens nærvær og tro på, at den anden stadig er der, når vi vender tilbage, at han eller hun ikke føler sig afvist af vores midlertidige fravær. Vi har brug for at kunne knytte os uden at være bange for at miste os selv, og vi har brug for at kunne opleve os selv som afgrænsede individer uden at føle os forladt.

Di rak buku

  Jackie
  Self Help
  • 102
  • 3
  Kirsten Donaldson
  Kirstens
  • 143
  • 2
  Søren Esbjørn
  Dating
  • 30
  • 2
  Hair & Lashes By Tanja v/Tanja Lauritzen
  Casper
  • 10
  • 2
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)