Ti Bumi ka Bulan, Jules Verne
Jules Verne

Ti Bumi ka Bulan

336 halaman cetak
Ti Bumi ka Bulan ditulis ampir 100 taun sateuacan manusa tungtungna ngalangkungan suku di bulan, campuran awal sci-fi sareng buku petualangan anu leres-leres épék imajinatif dina samping pamikiran ilmiah anu jéntré Jules Verne.
Di hiji Amérika anu rada pikasieuneun sareng kaayaan ayeunana, para penggemar bedilitas nyalira dina tungtung perang sipil tanpa aya anu némbak. Baltimore Gun Club sareng présidénna mutuskeun yén pendekatan anu béda-béda pikeun balistik kedah dilakukeun sareng ngalaksanakeun misi ngirim misil ka bulan.
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Cari di Google
Kesan
Tambahkan ke rak
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)