Dracula, Bram Stoker
Buku
Bram Stoker

Dracula

Baca
537 halaman cetak
Ing wingkinge serigala serigala nglayang ing udhara nalika wong enom teka ing kastil. Nalika ketemu karo dracula, dheweke weruh yen wong iku pucet, pucet, lan aneh. Dheweke luwih prihatin nalika, sawise dheweke ngethok awake nalika cukur, vampir kaku ing tenggorokane. Sasampunipun, piyambakipun seda dening telung vampir wanita, saking piyambakipun boten saged lolos. Dheweke banjur sinau rahasia dracula: dheweke iku vampir lan bisa terus ngombe getih manungsa.
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)