Dracula, Bram Stoker
Bram Stoker

Dracula

Beri tahu saya ketika buku ditambahkan
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Ing wingkinge serigala serigala nglayang ing udhara nalika wong enom teka ing kastil. Nalika ketemu karo dracula, dheweke weruh yen wong iku pucet, pucet, lan aneh. Dheweke luwih prihatin nalika, sawise dheweke ngethok awake nalika cukur, vampir kaku ing tenggorokane. Sasampunipun, piyambakipun seda dening telung vampir wanita, saking piyambakipun boten saged lolos. Dheweke banjur sinau rahasia dracula: dheweke iku vampir lan bisa terus ngombe getih manungsa.
Buku ini saat ini tidak tersedia
537 halaman cetak

Kesan

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)