Pembunuhan ing Pranala Kasebut, Agatha Christie
Buku
Agatha Christie

Pembunuhan ing Pranala Kasebut

Baca
230 halaman cetak
Ing sawijining lapangan golf Prancis, jutawan ditemokake ing punggung… A nggoleki pit montor kanggo bantuan ndadekake Poirot menyang Prancis. Nanging, dheweke tiba ing kasedhiya kanggo nylametake klien-e, sing awak brutal sing wis tusuk saiki ngubur mudhun ing kuburan cethek ing lapangan golf. Nanging kenapa wong mati nganggo mantel putrane? Lan sing ana cinta-surat cinta ing saku? Sadurunge dheweke bisa njawab pitakonan-pitakonan kasebut, kasus kasebut diuripake kanthi panemuan liyane, mayit sing dipateni identik …
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku

Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.

Selalu ada yang dibaca, setiap saat

Teman, editor, dan pakar dapat membantu Anda menemukan buku baru dan menarik.

Baca kapan saja, di mana saja

Ponsel selalu ada bersama Anda, begitu juga buku Anda – meskipun Anda sedang offline.

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)