Pembunuhan ing Pranala Kasebut, Agatha Christie
Agatha Christie

Pembunuhan ing Pranala Kasebut

Beri tahu saya ketika buku ditambahkan
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Ing sawijining lapangan golf Prancis, jutawan ditemokake ing punggung… A nggoleki pit montor kanggo bantuan ndadekake Poirot menyang Prancis. Nanging, dheweke tiba ing kasedhiya kanggo nylametake klien-e, sing awak brutal sing wis tusuk saiki ngubur mudhun ing kuburan cethek ing lapangan golf. Nanging kenapa wong mati nganggo mantel putrane? Lan sing ana cinta-surat cinta ing saku? Sadurunge dheweke bisa njawab pitakonan-pitakonan kasebut, kasus kasebut diuripake kanthi panemuan liyane, mayit sing dipateni identik …
Buku ini saat ini tidak tersedia
230 halaman cetak

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)