Pembunuhan ing Pranala Kasebut, Agatha Christie
Buku
Agatha Christie

Pembunuhan ing Pranala Kasebut

Baca
230 halaman cetak
Ing sawijining lapangan golf Prancis, jutawan ditemokake ing punggung… A nggoleki pit montor kanggo bantuan ndadekake Poirot menyang Prancis. Nanging, dheweke tiba ing kasedhiya kanggo nylametake klien-e, sing awak brutal sing wis tusuk saiki ngubur mudhun ing kuburan cethek ing lapangan golf. Nanging kenapa wong mati nganggo mantel putrane? Lan sing ana cinta-surat cinta ing saku? Sadurunge dheweke bisa njawab pitakonan-pitakonan kasebut, kasus kasebut diuripake kanthi panemuan liyane, mayit sing dipateni identik …
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)