bookmate game
da
Buku
Samantha Young

London Road

Med en fraværende far og en uduelig mor har Johanna Walker altid taget sig af sin lillebror Cole. Hun arbejder hårdt for at opretholde facaden og skjule sandheden om sin familiesituation, og selv de mænd hun dater, er valgt med udgangspunkt i at sikre Cole den bedst mulige fremtid.

Cameron MacCabe, den sexede, nye bartender på arbejdet er anderledes end alle andre mænd, Jo har mødt — og det slår hurtigt gnister mellem dem. Men selv om Jo for første gang nogensinde er fristet til at sætte sig selv først, tør hun ikke sænke paraderne og vise Cam, hvem hun i virkeligheden er.

Men da Cam flytter ind i lejligheden under hende, kan Jo ikke længere fornægte den store tiltrækning mellem dem — især ikke fordi Cam er stålsat på at afdække alle hendes hemmeligheder og virkelig lære hende at kende. Også hvis det kræver hårdt arbejde …

LONDON ROAD er andet selvstændige bind i Samantha Youngs populære Dublin Street-serie.

Samantha Young er blevet kaldt Skotlands svar på E.L. James. Hendes bøger udkommer i 29 lande.
419 halaman cetak
Publikasi asli
2016
Tahun publikasi
2016
Penerbit
Gyldendal

Versi lain

Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎

Kesan

 • Anette Elisemembagikan kesan3 tahun yang lalu
  💞Romantis
  🚀Sangat menarik
  🐼Gemas

  Velskrevet og sød historie

 • Allan Jensenmembagikan kesan4 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca

  Rigtig god

 • Klaus Nielsenmembagikan kesan5 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca
  🎯Bermanfaat
  💞Romantis
  🚀Sangat menarik

  Fantastisk medrivende bog. Hvor man skiftevis bliver vred og glad

Kutipan

 • Jutta Pallesgaardmembuat kutipan6 tahun yang lalu
  Hun havde forrådt os for gin.
  Hun havde forrådt mig ved at såre den, jeg elskede mest.
  Jeg forsøgte at få vejret, mens mit bryst steg og faldt hurtigt, og jeg strammede grebet om hendes hals. ”Hvis du nogensinde …” Jeg rystede vantro på hovedet. ”Hvis du nogensinderører Cole igen … så slår jeg dig ihjel.” Jeg klemte hårdere. ”Jeg slår dig fandeme ihjel!”
 • Karin Balle Madsenmembuat kutipan5 bulan yang lalu
  Vi gik hjem side om side, uden at røre ved hinanden og uden at sige et ord. Han lod til at have trukket sig helt ind i sig selv, og jeg var rædselsslagen for, hvad der ville komme ud af det
 • Karin Balle Madsenmembuat kutipan5 bulan yang lalu
  Jeg syntes, at det var en skam, at hun ikke var mere social, for hun havde en fantastisk personlighed. Hun var knivskarp, venlig, sjov og lidt mere spydig end sin storesøster. Jeg havde fået for vane at sidde på hendes store værelse og kigge hendes stakke af bøger igennem, mens vi snakkede om alt mellem himmel og jord.

  ”Den der var god,” bemærkede Hannah, og jeg vendte mig om fra hendes bogreol og så, at hun kiggede op fra sin computer. Jeg havde åbenbart gjort noget mere interessant end hendes venner på Facebook.

  ”Den her?” Jeg viftede med ungdomsromanen. Jeg læste normalt ikke ungdomsbøger, men Joss havde snakket løs om den serie, så jeg besluttede mig for at give den et forsøg. Jeg sparede en masse penge på at bruge Hannahs bogreol som mit eget lille bibliotek.

  Hun nikkede, og da hun smilede, dukkede der et lille smilehul op i hendes venstre kind. Hun var virkelig nuttet. ”Der er en lækker fyr i den.”

  Jeg løftede et øjenbryn. ”Hvor gammel er han?”

  ”Fireogtyve.”

  Jeg smilede, glædeligt overrasket, og bladrede lidt i den. ”Sejt. Hvem skulle have troet, at teenagelitteratur var blevet så vovet?”

  ”Hovedpersonen er atten. Det er ikke klamt eller noget.”

  ”Rart at vide.” Jeg rejste mig op og gik hen og smed mig ved siden af hende på den gigantiske seng. ”Du skulle nødigt fordærve min uskyldige sjæl.”

Di rak buku

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)