Buku
Celine Claire

33 Cara Membuatkan Teman Wanita Merindui Anda

Berjauhan dengan wanita yang anda suka boleh menjadi salah satu perkara sukar yang pernah anda lakukan. Jadi bagaimanakah anda memastikan gadis tersebut turut merindui anda semasa anda tiada? E-buku ini memberi anda sehingga 50 cara untuk membuatkan dia merindui anda.
Langkah pertama. Kurangkan masa yang anda luangkan bersama-sama. Sekiranya anda ingin teman wanita anda merindui anda apabila berjauhan dari satu sama lain, anda tidak boleh meluangkan terlalu banyak masa lapang anda bersama dengannya. Anda cuma perlu meluangkan masa dengan dia hanya pada tempoh yang secukupnya untuk membolehkan dia merasakan betapa hebat, menyeronokkan dan menariknya anda, namun tidak boleh terlalu banyak supaya dia mengambil kesempatan atas anda atau merasakan anda sudah kehabisan idea untuk bercerita antara satu sama lain. Usahakan untuk bertemu dengannya hanya sekali atau dua kali sahaja dalam seminggu, tetapi pastikan dia bukan satu-satunya keutamaan anda dalam jadual sosial anda atau dia akan mula berfikir bahawa dia boleh mendapatkan anda pada bila-bila masa dia perlukan anda.
Langkah kedua. Hadkan masa berbual telefon dengannya. Sekiranya anda dan gadis yang anda minati berbual melalui telefon, pastikan perbualan anda agak pendek supaya dia tidak menganggap anda tidak mempunyai perkara lain yang lebih baik untuk dilakukan selain bercakap dengannya sepanjang masa. Anda boleh bercakap dengannya untuk membuat rancangan atau bertanya khabar selama beberapa minit, tetapi anda jangan membiarkan perbualan berlarutan begitu lama sehingga anda kehabisan idea untuk berbual. Bagi memastikan dia berminat, anda mesti membuat dia berasa seperti dia mempunyai pelbagai perkara untuk berbual dengan anda sebaik sahaja bertemu anda. Jangan beritahu dia semua perkara yang anda fikirkan atau semua yang berlaku dalam hidup anda melalui telefon. Simpan sebahagian daripadanya untuk dibualkan apabila anda benar-benar bertemu dengannya secara peribadi.
16 halaman cetak
Pemilik hak cipta
Tektime
Publikasi asli
2022
Tahun publikasi
2022
Penerbit
Tektime
Penerjemah
Hashimi Ahmad
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)