Branko Rosić

Za sutra najavljuju konačno razvedravanje

Jasna Prokovićmembuat kutipan8 bulan yang lalu
A pogotovo je mrzeo novinare koji su od nečijih mentalnih ekskremenata na Tviteru pravili vesti.
Bookinistemembuat kutipanbulan lalu
Čemu maštanje o visokim dometima ako se uspeh postiže prostim neuspehom okoline?
Jana Delevicmembuat kutipan7 bulan yang lalu
Bio je to folder u koji su ulazili svi oni koji su smatrali da se geopolitičkim zaverama i pojednostavljenim posmatranjem Srbije i sveta može objasniti baš sve. Ti „nacionalno osvešćeni“ pokreti pojavljivali su se na sve strane, kao i u svakoj zemlji koja pati od finansijske krize, pa se okrene samozaljubljenoj instrospekciji i konfabulaciji.
Viktor Nesicmembuat kutipan7 bulan yang lalu
1
„Životinje su humanije od ljudi“, pomislio je Igor Braunović dok je na studijskom monitoru treperio portret šarmantne belgijske ovčarke Dizel. Tokom patrole po predgrađu Pariza, ovaj iskusni policijski pas nanjušio je ženu punu eksploziva i želje da ubija za Alaha. Kratka potera završila se kad je hrabra keruša ščepala bombašicu, a ova potom aktivirala detonator. Jeziva eksplozija odjeknula je periferijom daleko od Parižana kojima je bila namenjena, a sedmogodišnja Dizel postala je nacionalna heroina.

Braunović je osećao da ga vrlo malo deli od plača. Da li je
Jana Delevicmembuat kutipan7 bulan yang lalu
Prosečan pas je mnogo bolja osoba nego prosečna osoba.

Endi Runi
Jasna Prokovićmembuat kutipan8 bulan yang lalu
Al’ ovi moroni s tabletima, što misle da je istraživačko novinarstvo to što čitaju Tviter i što misle da je za formiranje legitimnog stava dovoljan onaj haštag il’ kako se to već zove – oni su nas ubili! Oni su sahranili celokupnu žurnalistiku, oni su sveli novinarstvo na manekenstvo, na sajam nauke i tehnike!“
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)