Petualangan saka Tom Sawyer, Mark Twain
Mark Twain

Petualangan saka Tom Sawyer

Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Ing pinggir Kali Mississippi, tom sawyer lan kanca-kanca ngupayakake petualangan ing saben-saben.
Banjur siji malam kepungkur ing kuburan padha nliti sawijining pembunuhan. Anak lanang nggawe sumpah getih ora bakal ngandhani rahasia kasebut, lan dheweke bisa mlaku dadi bajak laut kanggo nggoleki harta karun sing didhelikake. Nanging nalika Tom ditangkap ing guwa, dheweke bisa lolos tanpa kacilakan?
250 halaman cetak

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)