Emma, Jane Austen
Jane Austen

Emma

544 halaman cetak
Emma professes dheweke ora tau pengin omah-omah (kajaba dheweke tiba banget ing katresnan), amarga dheweke ora perlu financial, gadhah pusaka gedhe lan dheweke ora pengin ninggalake bapake piyambak. Sawise seri engagements anyar, kunjungan ing highbury, lan akeh miscommunication, Emma ketemu dhéwé ing katresnan karo kanca dheweke.
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Cari di Google
Kesan
Tambahkan ke rak
1Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)