Emma, Jane Austen
Buku
Jane Austen

Emma

Baca
544 halaman cetak
Emma professes dheweke ora tau pengin omah-omah (kajaba dheweke tiba banget ing katresnan), amarga dheweke ora perlu financial, gadhah pusaka gedhe lan dheweke ora pengin ninggalake bapake piyambak. Sawise seri engagements anyar, kunjungan ing highbury, lan akeh miscommunication, Emma ketemu dhéwé ing katresnan karo kanca dheweke.
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)