Adjining Rahasia, Agatha Christie
Buku
Agatha Christie

Adjining Rahasia

Baca
270 halaman cetak
Tommy lan Tuppence isih enom, tresna … lan flat bubar. Ora nyenengake, dheweke mutusake rencana bisnis sing wani: «gelem nindakake apa wae, menyang endi wae.»
Nanging dheweke entuk luwih saka nalika nawarake tugas pisanan nalika Pak Whittington sing nduwe salah sawijining konspirasi diabolis. Ora suwe sadurunge dheweke nemoni bebaya luwih akeh tinimbang sing wis dipikirake — bebaya sing bisa mungkasi bisnis … lan urip.
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)