Gagasan pancocogan real estate inovatif: Pagawean sedherhana agen real estate: Pancocogan real estate, Matthias Fiedler
Buku
Matthias Fiedler

Gagasan pancocogan real estate inovatif: Pagawean sedherhana agen real estate: Pancocogan real estate

Baca
Buku iki njelasake konsep revolusioner portal pancocogan real estate sak ndunya (app – aplikasi) nganggo pangitungan potensi turnover sing bisa dipertimbangake (miliar Euro), sing digabungake ing sajrone prangkat lunak broker real estate kalebu penilaian real estate (triliun potensi turnover Euro).

Iki artine real estate perumahan lan komersial, digunakake utawa disewakake, bisa disampekake kanthi efisien lan hemat wektu. Cara iki dadi masa depane agen real estate inovatif lan profesional kanggo kabeh broker real estate lan pihak kang nduweni properti. Karya pancocogan real estate iki cocog kanggo kabeh negara lan malah lintas negara.
Tinimbang „nggowo“ properti menyang pihak kang tuku utawa kang nyewa, kasenengan real estate dikualifikasi (profil panggolekan) ing portal pancocogan real estate lan disambungake karo properti broker real estate.
15 halaman cetak
Publikasi asli
2017

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)