da
Buku
Amy Cuddy

Vær til stede

Amy Cuddy har inspireret mange millioner seere over hele verden med sin TED talk om ”power poses” — styrkebefordrende stillinger. Nu præsenterer hun forskningen, der ligger bag disse samt mange andre fascinerende krop-sind effekter, og lærer os, hvordan man med simple teknikker kan frigøre sig fra frygt i anspændte situationer, yde sit bedste og forbinde sig med andre mennesker på et dybere niveau.

VÆR TIL STEDE er grundigt researchet, hjertevarm og lettilgængelig med beretninger om de mange, der har lært at trives i anspændte situationer,som førhen skræmte livet af dem. Bogen giver læseren den samme mulighed for at gribe udfordringer an med selvtillid og afslutte dem med tilfredshed.
408 halaman cetak
Publikasi asli
2016
Penerbit
Gyldendal, Borgen

Buku terkait

Versi lain

Kesan

  👍
  👎
  💧
  🐼
  💤
  💩
  💀
  🙈
  🔮
  💡
  🎯
  💞
  🌴
  🚀
  😄

  Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

  Masuk atau Daftar

Kutipan

  Mia Elisabeth Roum Nielsenmembuat kutipan2 tahun yang lalu
  den momentane fornemmelse af at være i overensstemmelse med sit eget ’ægte jeg’
  Rikke Emdalmembuat kutipan2 tahun yang lalu
  Her er nogle af de spørgsmål, Roberts og andre organisationsforskere har formuleret, og som kan hjælpe os til at finde frem til vores bedste egenskaber. Jeg kan anbefale, at du skriver dine svar ned nu – og du behøver altså ikke begrænse dem til arbejdspladsen.44

  Hvilke tre ord beskriver dig bedst som person?
  Hvad er det særlige ved dig, som fører til dine lykkeligste stunder og bedste præstationer?
  Tænk over et bestemt tidspunkt – på arbejdet eller derhjemme – hvor du opførte dig på en måde, som føltes ’naturlig’ og ’rigtig’. Hvordan kan du gentage den adfærd i dag?
  Hvad er dine kendetegnende styrker, og hvordan kan du bruge dem?
  Men det er ikke nok at fastslå de værdinormer, karaktertræk og styrker, der repræsenterer dit autentiske bedste jeg – du skal derefter bekræfte og stole på svarene. Du er nødt til at tro på dem. De fortæller en vigtig del af din egen historie, og hvis du ikke tror på den, hvorfor skulle andre så gøre det?

  Vi fortolker livets største udfordringer som trusler mod denne fortælling – eller nærm
  ITSM Excellence v/Peter Ravnholtmembuat kutipan2 tahun yang lalu
  Når jeg taler om tilstedeværelse eller nærvær i denne bog, mener jeg en tilstand, hvor man er i overensstemmelse med sit potentiale og med sine ægte tanker, følelser og værdinormer og trygt kan give udtryk for dem. Sådan er det. Det er ikke nogen bestandig, transcendent tilstand af væren. Det kommer og går. Det er et fænomen, der opstår fra det ene øjeblik til det andet.
  Tilstedeværelse opstår, når vi føler os stærke og derfor kan være i pagt med vores mest ægte jeg. I denne psykiske tilstand kan vi bevare vores nærvær i selv de mest belastende situationer, som normalt får os til at føle os splittede og svage. Når vi føler os til stede, er der overensstemmelse mellem vores tale, ansigtsudtryk, kropsholdning og bevægelser. De bliver synkroniseret og fokuseret. Og denne indre samstemmighed, denne harmoni, er håndgribelig og tydelig – fordi den er virkelig. Det er det, der gør os overbevisende. Vi bekæmper ikke længere os selv; vi er os selv. Vores higen efter nærvær handler ikke om at få udstråling eller blive udadvendte eller omhyggeligt at styre det indtryk, vi giver andre. Det handler om den ærlige, stærke forbindelse, vi skaber med os selv, inde i os selv.

Di rak buku

  Søren Esbjørn
  Selvværd og følelser
  • 64
  • 31
  Søren Esbjørn
  Selvhjælp
  • 197
  • 17
  Helge Nymann Nielsen
  Mindfullness
  • 36
  • 9
  Lotte Jørgensen
  Psykologi og livsstil
  • 111
  • 6
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)