Lady Tracilyn George

Pepeteng Swara Aku

Beri tahu saya ketika buku ditambahkan
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Moira tampil ing jagad njaba minangka wanita sing kuwat nanging welas asih sing menehi kanthi bebas tanpa mikir kabecikan dheweke bakal dibales. Wong-wong sing ana ing sekitar dheweke percaya manawa ora ana sing nggrundel dheweke lan sanajan dheweke nangani wong-wong sing lagi krisis, mula ora ana pengaruh sing negatif. Nanging nalika dheweke kelangan kanca lan kanca sing paling dipercaya, dheweke mikir dununge bakal ambruk maneh. Nalika semana nalika Peluang urip, nggawa dheweke lelungan emosional, dheweke ora bakal lali. Peluang minangka wong tuwa sing tampan lan apik banget sing menehi perhatian sing dibutuhake banget sing wis suwene dikarepake. Nanging nalika rahasia wiwit muncul babagan pria sing dheweke tresnani, Moira ngerti yen dheweke kepengin ora nate nemoni uripe.
Buku ini saat ini tidak tersedia
730 halaman cetak
Publikasi asli
2021

Kesan

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)