Rusiah Adaptari, Agatha Christie
Buku
Agatha Christie

Rusiah Adaptari

Baca
291 halaman cetak
Tommy sareng Tuppence masih ngora, cinta … sareng datar pegat. Henteu kéngingeun pikagumbiraeun, aranjeunna mutuskeun pikeun skéma bisnis anu wani: «daék ngalakukeun nanaon, angkat ka mana waé.»
Tapi aranjeunna kéngingkeun langkung ti anu diperkirakeun nalika tugas pangpayunna pikeun klien jahat maranéhna ngagambar konspirasi jahat. Henteu lami sateuacan aranjeunna mendakan diri langkung bahaya ti aranjeunna kantos tiasa ngabayangkeun — bahaya anu tiasa ngeureunkeun bisnis … sareng kahirupanna.
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)