Sarah J. Maas

Et rige af tåge og vrede

ET RIGE AF TÅGE OG VREDE er andet bind i Sarah J. Mass' fantasyserie om Feyre.

Efter at have reddet Tamlin fra en ond elverdronning vender Feyre tilbage til Forårsriget med kræfter fra alle Storfyrsterne. Men hun kan ikke slippe den forfærdelige gerning, som hun måtte udføre for at redde Tamlins folk — eller den aftale hun indgik med Rhysand, den frygtede Storfyrste af Natriget.

Feyre drages dybere og dybere ind i Rhysands spind af politik og kærlighed, mens Krigen ulmer og en ond kraft truer med at udslette alt det, hun har kæmpet for. Skal Feyre redde sin verden, må hun konfrontere sin fortid, omfavne sine evner og acceptere sin skæbne.
691 halaman cetak
Publikasi asli
2017
Penerbit
Gyldendal

Versi lain

Kesan

  Nadia Schillingmembagikan kesan3 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca
  🔮Kearifan Tersembunyi
  💞Romantis
  🚀Sangat menarik

  Super fed bog... Spændende, overraskende og højt tempo hele vejen igennem... Kan klart anbefales

  Torkild Pedersenmembagikan kesan4 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca
  🔮Kearifan Tersembunyi
  🎯Bermanfaat
  🌴Buku Bekal Liburan
  🚀Sangat menarik

  Jeg kan ikke finde ord til at beskrive denne bog den er bare god

  susieliljamembagikan kesan3 bulan yang lalu
  🙈Tidak Mengerti

  Jeg læste denne bog på 2 dage, og jeg må sige den fangede mig, ligesom den første bog i serien, og den tredje, fjerde og femte. På det tidspunkt gik det dog ikke op for mig, hvilke temaer der blev vist. Nu, mener jeg at denne bog er middelmådig , og "toxic".
  Forfatteren, (Sarah J. Maas), har en dårlig måde at beskrive karaktere og verdensopbygningen. Hun indblander intet diversitet, og når hun gør, føles det påtvunget karaktererne. Hvilket er ærgerligt, siden hun virkelig kunne have gjort noget ud af det. Hun fremhæver også "toxic relationships", som ikke skal vises som "okay". Hvilket er YDERST trist, siden jeg faktisk virkelig godt kunne lide Rhysand.
  Det er som om, at jo længere man kommer i serien, jo mere bliver karaktererne ødelagt, kedelige, og i bund og grund tarvelige.
  Hun har for ikke lang tid siden, udgivet "A court of silver flames". I den bog, ødelagde hun fuldstændig plottet og karaktererne. Jeg havde ellers elsket "The Bat Boys", men hun ødelagde dem, på den klammeste måde...

  I bund og grund, vil jeg bare sige, at hendes sprog og forklaring er kedeligt/ klamt. Den måde at alle karaktererne bare er tynde, slanke, og smukke personer viser intet diversitet i forhold til kropsidealer. Og hendes måde at vise forhold er usundt, især for de yngre læsere.

  Til dem der elsker denne bog og bog serie, så tag intet af det jeg siger personligt, eller ondt ment. Jeg deler blot min mening :)

Kutipan

  Avian ApSmembuat kutipan3 bulan yang lalu
  På den første plads, der gik under navnet Klæder og Glitter-bazaren, kunne man købe tøj, sko og alt, hvad man behøvede for selv at lave begge dele, samt smykker i en endeløs række af guldsmedeforretninger.
  Avian ApSmembuat kutipan3 bulan yang lalu
  Vi havde ikke talt om emnet siden den første dag, jeg havde været tilbage.
  louisejohansenmembuat kutipan3 bulan yang lalu
  Han ejede hver en centimeter af den trone

Di rak buku

  Jacob Thunbo Møller Nielsen
  Sci-fi og fantasy
  • 80
  • 476
  Carina Rita Hansen
  Young Adult (books)
  • 749
  • 97
  Christina Friis Petersen
  Vil læse
  • 211
  • 9
  Søren Bodholdt Hutters
  Huskeliste
  • 616
  • 7
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)