Anne Saka Atap Sing Ijo, Lucy Maud Montgomery
Lucy Maud Montgomery

Anne Saka Atap Sing Ijo

272 halaman cetak
Crita bocah wadon yatim piatu sing keliru dikirim menyang rong sadulur setengah tuwa sing asline ngusulake bocah lanang kanggo mbantu dheweke ing sawah.
Kisah klasik babagan carane dheweke nggawe dheweke liwat urip karo kulawarga, sekolah, lan ing kutha.
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Cari di Google
Kesan
Tambahkan ke rak
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)