Saka Bumi tekan Bulan, Jules Verne
Buku
Jules Verne

Saka Bumi tekan Bulan

Baca
310 halaman cetak
Saka Bumi menyang Bulan ditulis meh 100 taun sadurunge manungsa pungkasane mundhak ing wulan, campuran awal sci-fi lan buku petualangan sing bener-bener elemen imajinasi ing sadawane pikiran ilmiah Jules Verne.
Ing Amerika sing meh padha mirip karo kahanan saiki, para penggemar bedhil bisa nemokake pungkasane perang sipil tanpa ana bedhil. Baltimore Gun Club lan presidennya, Impey Barbicane, mutusake manawa pendekatan beda kanggo balistik kudu ditindakake lan nindakake misi ngirim pluru menyang rembulan.
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)