Saka Bumi tekan Bulan, Jules Verne
Jules Verne

Saka Bumi tekan Bulan

Beri tahu saya ketika buku ditambahkan
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Saka Bumi menyang Bulan ditulis meh 100 taun sadurunge manungsa pungkasane mundhak ing wulan, campuran awal sci-fi lan buku petualangan sing bener-bener elemen imajinasi ing sadawane pikiran ilmiah Jules Verne.
Ing Amerika sing meh padha mirip karo kahanan saiki, para penggemar bedhil bisa nemokake pungkasane perang sipil tanpa ana bedhil. Baltimore Gun Club lan presidennya, Impey Barbicane, mutusake manawa pendekatan beda kanggo balistik kudu ditindakake lan nindakake misi ngirim pluru menyang rembulan.
Buku ini saat ini tidak tersedia
310 halaman cetak

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)