da
Buku
Eric Pearl

Den ny healingenergi

Kiropraktor Eric Pearl erfarede, bl.a. gennem sine patienter som ofte gik i trance og modtog meddelelser ”udefra” under behandlingerne, at han besad healende evner i udpræget grad. Meddelelserne gik ud på, at han skulle bruge sine evner til at heale, og til at hjælpe andre til at forbinde sig til deres oprindelige kraft.
Første halvdel af bogen handler om hans baggrund og om hvordan han lidt efter lidt blev opmærksom på sine evner.
Anden del handler om kernen i healing, dna, strenge og bånd, ego, at give og modtage og indeholder masser af ny og spændende viden, for både den spirituelt interesserede og den praktiserende healer.
Tredje del er af mere praktisk karakter og indeholder gode råd om forskellige fysiske og psykiske forhold. Man fatter umiddelbart sympati for den seriøse kiropraktor. Han er meget overbevisende i sine kritiske undersøgelser og overraskende opdagelser af de ting der sker i og omkring ham og de resultater hans evner frembringer. Eric Pearl er i dag kendt i USA gennem sin bog og diverse tv-programmer.
300 halaman cetak
Publikasi asli
2016
Penerbit
Gyldendal, Borgen

Kesan

  👍
  👎
  💧
  🐼
  💤
  💩
  💀
  🙈
  🔮
  💡
  🎯
  💞
  🌴
  🚀
  😄

  Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

  Masuk atau Daftar

Kutipan

  Randi Freja Nikolajsenmembuat kutipan3 tahun yang lalu
  „lytter“ som healer, fører du denne slags modtagelig koncentration ud i hænderne eller i den del af kroppen, der optræder som brændpunkt for energierne. Det er i denne modtagelige tilstand, at overføringens mirakel når op på et helt nyt plan.
  Som „healere“ bliver vi et forbindelsesled i reetableringskæden. Healingenergien kommer fra Kilden – den løber inden i os og igennem os, idet den strømmer fra os og til os. Denne energi er som lys, der går igennem et prisme. Vi er prismet. Vi forbinder os med patienten og universet i fremkaldelsen af et fælles felt, som består af kærlighed – i den mest ophøjede betydning af ordet – og en tilstand af enhed. Patientens behov erkendes af universet, som derpå tilvejebringer de omstændigheder, der muliggør en passende reaktion på de behov
  Randi Freja Nikolajsenmembuat kutipan3 tahun yang lalu
  Når der er tilstrækkeligt mange udviklede sjæle med stor intelligens til at løse problemer, vil krig i det hele taget ophøre.
  Randi Freja Nikolajsenmembuat kutipan3 tahun yang lalu
  De var „væsener“, „ånder“, „sjæle“ fra dem, hvis liv var endt her på Jorden. Disse „sjæle“ talte med hende, skønt talte måske ikke er det mest præcise ord. Kommunikationen var nonverbal, en slags tankeoverføring, som ikke efterlod nogen tvivl om, hvad der blev tilkendegivet. Tvivl fandtes ikke her.
  Min mor lærte, at verbalt sprog, som vi kender det, ikke så meget er en kommunikationshjælp, som det er en kommunikationsbarriere.

Di rak buku

  lenejuelk
  Healing
  • 30
  • 5
  Jacob Skytte Salgaard Bendtsen
  Drømme og meditation
  • 5
  • 5
  Berit L
  Alternativ
  • 73
  • 4
  Pia Holmgaard Meyer
  Energi medicin
  • 17
  • 3
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)