H.G. Wells

Mesin Wektu

Beri tahu saya ketika buku ditambahkan
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Kanthi lumpatan spekulatif sing isih mbebayani, panuduh sing wani ngunjungi mangsa sing bakal dikepengini lan pengarep-arep sing paling peteng. Tarik tungkaran mesin wektu kasebut nyebabake dheweke mundhak nalika Bumi amba.
Ing kana dheweke nemokake loro balapan aneh-Eloi ethereal lan Morlocks subterranean-sing ora mung nglambangake dualitas alam manungsa, nanging uga menehi potret sing kuwat banget marang wong-wong mau. Diterbitake taun 1895, karya iki penemuan sing narik kawigaten para pembaca ing ambang abad anyar. Berkat wawasan lan wicara provokatif, mesin wektu bakal terus narik kawigaten para pembaca kanggo generasi sing bakal teka.
Buku ini saat ini tidak tersedia
115 halaman cetak

Kesan

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)