Mesin Wektu, H.G. Wells
Buku
H.G. Wells

Mesin Wektu

Baca
115 halaman cetak
Kanthi lumpatan spekulatif sing isih mbebayani, panuduh sing wani ngunjungi mangsa sing bakal dikepengini lan pengarep-arep sing paling peteng. Tarik tungkaran mesin wektu kasebut nyebabake dheweke mundhak nalika Bumi amba.
Ing kana dheweke nemokake loro balapan aneh-Eloi ethereal lan Morlocks subterranean-sing ora mung nglambangake dualitas alam manungsa, nanging uga menehi potret sing kuwat banget marang wong-wong mau. Diterbitake taun 1895, karya iki penemuan sing narik kawigaten para pembaca ing ambang abad anyar. Berkat wawasan lan wicara provokatif, mesin wektu bakal terus narik kawigaten para pembaca kanggo generasi sing bakal teka.
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
1Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)