Déklarasi Kamerdikaan, Konstitusi, sareng Hak Hak, Thomas Jefferson
Buku
Thomas Jefferson

Déklarasi Kamerdikaan, Konstitusi, sareng Hak Hak

Baca
35 halaman cetak
Déklarasi Kamerdikaan mangrupikeun salah sahiji dokumén penting dina sajarah Amérika Serikat. Éta minangka kalakuan resmi anu dilakukeun ku sadaya 13 jajahan Amérika dina nyatakeun kamerdekaan tina aturan Inggris…. Perang antara koloni sareng Britania Raya disebutna Perang Revolusi Amérika (1775–1783).
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)