Déklarasi Kamerdikaan, Konstitusi, sareng Hak Hak, Thomas Jefferson
Thomas Jefferson

Déklarasi Kamerdikaan, Konstitusi, sareng Hak Hak

35 halaman cetak
Déklarasi Kamerdikaan mangrupikeun salah sahiji dokumén penting dina sajarah Amérika Serikat. Éta minangka kalakuan resmi anu dilakukeun ku sadaya 13 jajahan Amérika dina nyatakeun kamerdekaan tina aturan Inggris…. Perang antara koloni sareng Britania Raya disebutna Perang Revolusi Amérika (1775–1783).
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Cari di Google
Kesan
Tambahkan ke rak
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)