Pulo Dokter Luwih Akeh, H.G. Wells
Buku
H.G. Wells

Pulo Dokter Luwih Akeh

Baca
152 halaman cetak
A wong tuwan kapal sing dilanggar ing pulo Pasifik ngadhepi rahasia peteng, makhluk aneh, lan alesan kanggo mbukak kanggo urip.
Pulo Doctor Moreau, nyuwun pangertosan kangge nimbang watesan ilmu alam lan bédanipun antawising manungsa lan galak. Campuran fiksi ilmiah aneh, romance, lan pandhuan filosofis, iku salah sawijining standar fiksi ilmiah awal.
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)