Rajapati dina Tautan, Agatha Christie
Buku
Agatha Christie

Rajapati dina Tautan

Baca
245 halaman cetak
Dina lapangan golf Perancis, jutawan anu kapanggih ditusuk di tukangeun… Hiji ceurik penting pikeun pitulung mendakan Poirot ka Perancis. Tapi anjeunna telat sumping pikeun nyalametkeun klienna, anu awakna anu tusuk dibeungkeut ayeuna ngolérkeun ka handap dina kubur deet dina lapangan golf. Tapi naha éta jalma maot manéh maké baju overcoat putrana? Sareng saha hurup cinta anu teu sabar? Sateuacan Poirot tiasa ngajawab patarosan ieu, pasualan dihurungkeun ku pamanggihan detik mayit, sami dibunuh sami …
Kesan
Tambahkan ke rak
Baca
0Pembaca
0Rak buku
0Kesan
0Kutipan

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
bookmate icon
Satu harga. Bertumpuk-tumpuk buku
Jangan cuma membeli satu buku, beli perpustakaan beserta isinya… dengan harga yang sama.
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)