Tanahdatar, Edwin A Abbott
Edwin A Abbott

Tanahdatar

Beri tahu saya ketika buku ditambahkan
Untuk membaca buku ini unggah file EPUB atau FB2 ke Bookmate. Bagaimana cara mengunggah buku?
Karya ilmiah sareng fiksi matematik mangrupikeun sindiran anu luar biasa sareng ngahibur anu ngagaduhan anu pikaresepeun dina pamiarsa langkung ti 100 taun.
Éta ngajelaskeun perjalanan alun-alun, matematikawan sareng penduduk tina dataran datar dua diménsi, dimana bikangna, garis ipis, lurus lempeng, mangrupikeun bentuk panghandapna, sareng dimana lalaki tiasa gaduh angka sisi, gumantung kana status sosialna.
Ngaliwatan kajadian anu anéh anu ngajantenkeun anjeunna hubungan sareng host bentuk geometri, alun-alun ngagaduhan petualangan di lahan angkasa (tilu dimensi), lahan darat (hiji dimensi) sareng lahan titik (henteu dimensi) sareng pamustunganana ngahémat pikir-sésa didatangan hiji lahan opat dimensi-gagasan anu révolusionér pikeun anjeunna balik deui ka dunya dua diménsi na. Carita henteu ngan ukur maca bacaan anu saé, éta mangrupikeun pangenalan fiksi-tingkat mimiti pikeun konsép tina sababaraha rohangan diménsi. “Pitunjuk, ngahibur, sareng merangsang imajinasi.”
Buku ini saat ini tidak tersedia
121 halaman cetak

Kesan

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)