bookmate game

Pia Søltoft

Pia Søltoft er ph.d. og lektor i etik og religionsfi losofi med særligt henblik på Søren Kierkegaard ved Københavns Universitet.Fra 2010 til 2013 var hun leder af Søren Kierkegaard Forskningscenteret og en af nøglepersonerne i markeringen af 200-året for Søren Kierkegaards fødsel. I den forbindelse var hun medforfatter til Lidenskabens tænker (2013), som er en indføring i Kierkegaard til gymnasiet. Hun er desuden forfatter til Svimmelhedens etik (2000) og som formand for Søren Kierkegaard Selskabet, fra 1999-2010, var hun medudgiver af antologierne Den Udødelige (2005) og Studier i Stadier (1998), samt Kierkegaard og kærlighedens skikkelser (2014). Pia Søltoft har desuden udgivet en lang række lidenskabelige og populære artikler relateret til Søren Kierkegaard og beskæftiger sig særligt med hans tanker om selvet både i en teologisk, filosofisk og erhvervsrelateret kontekst.

Kutipan

Jonna Grethe Løsslmembuat kutipan9 bulan yang lalu
Kierkegaard siger, at det at tage en beslutning trækker dig ud af ”Ensformighedens Døs”, det bryder ”Vanens Troldom” og giver dig kraft til at stræbe i og mod tiden.
Jonna Grethe Løsslmembuat kutipan9 bulan yang lalu
Saa bliver Alvoren den at leve hver Dag, som var det den sidste og tillige den første i et langt Liv; og at vælge Gjerningen som ikke er afhængig af, om der undes en Menneskealder til at fuldkomme den vel, eller kun en kort Tid til at have begyndt den vel”.

Kesan

John Erik Degnmembagikan kesan8 bulan yang lalu
👍Layak dibaca

Interessant!

John Erik Degnmembagikan kesan8 bulan yang lalu
👍Layak dibaca

En interessant bog, som giver en fin introduktion om Søren Kierkegaard

Erland Christensenmembagikan kesan3 bulan yang lalu
👍Layak dibaca

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)