bookmate game
da

Ken Follett

Ken Follett er en walisisk forfatter af thrillers og historiske romaner. Han er på den britiske liste over de 100 mest sælgende forfattere gennem tiderne med et salg på mere end 100 millioner eksemplarer af sine bøger.

Follett blev født den 5. juni 1949 i Cardiff i Wales. Han voksede op som den ældste af fire søskende. Hans forældre tilhørte Plymouth Brethren kirken, hvorfor det blandt andet ikke var tilladt at se TV i hjemmet. Derfor udviklede Follett tidligt interesse for litteratur. Familien flyttede til London, da Da Ken var ti. I 1967 blev han indskrevet ved University College London, hvor han studerede filosofi og blev politisk interesseret.

I 1970 rejste han tilbage til Cardiff, hvor han arbejdede som journalist. Men kun tre år senere rykkede han tilbage til London — til et job på Evening News. I midten af 1970'erne blev han redaktør for et mindre forlag, og begyndte selv at skrive bøger i fritiden. Successen kom gradvist, men med »Eye of the Needle« fra 1978 fik han sit internationale gennembrud. Lige siden har hans bøger været fast inevntar på bestsellerlisterne i USA og England.

I 1984 blev han gift for anden gang. Hans hustru, Barbara Follett, repræsenterede Labour i Det britiske parlament fra 1997–2010. Og Ken Follett har selv været et prominent medlem af partiet i mange år.
masa pakai: 5 Juni 1949 sekarang

Kutipan

Jan Henrik Tiedemembuat kutipantahun lalu
Der var tre piger, der var på alder med Daisy og Eva: de to Westhampton-piger samt May Murray, der var datter af en general.
Hanne Elisabeth Gustavfsonmembuat kutipan2 tahun yang lalu
Sokolov sad ved et lille bord i den ene ende af salen.
Susanne Rose-Marie Wadmembuat kutipan2 tahun yang lalu
Stengulvet var rent. „Det er jo som et lille slot!“

Kesan

b8725735142membagikan kesantahun lalu
👍Layak dibaca

😎😎😎👍🏻👍🏻👍🏻

Heidi Ahlmann Petersenmembagikan kesantahun lalu
👍Layak dibaca

💪😎😎👏👏👏

Michael Sørensen Abildgaardmembagikan kesantahun lalu
👍Layak dibaca

👍🏼

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)