bookmate game
da

Mich Vraa

Mich Vraa (f. 1954) er journalist og forfatter, men først og fremmest litterær oversætter af nogle af tidens største engelske og amerikanske forfattere. Navne som Garth Risk Hallberg, Jonathan Franzen, John Williams og Anthony Doerr er udkommet på dansk i Vraas oversættelse. Det samme er populære bestsellerforfattere som Elmore Leonard og Dan Brown.

Buku

Buku audio

Suara

Terjemahan buku

Terjemahan buku audio

Kutipan

Anette Elisabeth Drejermembuat kutipan8 bulan yang lalu
sorte motorblok, var umiskendeligt en lugt af opkastning; Morganen havde simpelt hen brækket sig over solsikkeolien, og nu ville den ikke længere lade sine intime dele smøre af stadset. Den rædsomme tanke, at bilen måske var brændt fuldstændig sammen, fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på ham, og han huskede, hvad en eller anden havde fortalt ham om prisen på en ombytningsmotor.
Regnen slog ned over ham og fandt
Karinamembuat kutipan2 tahun yang lalu
Jeg tror det gerne; mennesker er vel ikke onde for ondskabens skyld alene. Eller det mente jeg i hvert fald ikke før jeg gik om bord på Kong Frederik.
Kaptajnens navn er Barnes, og selv om det er et engelsk navn, er jeg vis på at han ikke er engelskmand. Hans syntaks og grammatik er ejendommelig på både engelsk og dansk og den smule fransk han taler. Jo længere til søs vi er kommet, jo længere tid jeg har tilbragt i hans og hans folks selskab, desto oftere får jeg den tanke at de i deres hjerter blot er simple pirater; mænd som i en anden tid end det civiliserede Herrens år 1823 ville have ligget på lur efter skikkelige handelsskibe for at borde dem og stjæle deres last og myrd
Kjesten Jørgensenmembuat kutipan2 tahun yang lalu
Nogle dage senere

Kesan

Klaus Wulff Andersenmembagikan kesan2 tahun yang lalu
👍Layak dibaca

😊🌹🇩🇰

Heidi Ahlmann Petersenmembagikan kesan4 bulan yang lalu
👍Layak dibaca

👏👏👌

Annette Hage Ejbymembagikan kesan2 tahun yang lalu
💡Banyak pelajaran
👍Layak dibaca

👍

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)