bookmate game
da

Thomas Korsgaard

Thomas Korsgaard er en dansk forfatter (f. 1995), der er vokset op på en kvægfarm uden for Skive, og som 17-årig flyttede han alene til København. Denne opvækst er også delvis inspiration til hans omtalte selvbiografiske romantrilogi om den unge Tue.

Thomas Korsgaards debutroman Hvis der skulle komme et menneske forbi fra 2017 er første bog i romantrilogien, som også består af En dag vil vi grine af det fra 2018 og Man skulle nok have været der fra 2021. I trilogien følger vi Tue op gennem barndom og ungdom, hvor han kæmper med familierelationer og livet i udkanten. Foruden den omdiskuterede og populære trilogi om Tue har Thomas Korsgaard også udgivet novellesamlingen Tyverier i 2019 og et par børnebøger i samarbejde med Frida Brygmann.

I 2021 vandt Thomas Korsgaard boghandlernes prestigefyldte pris De Gyldne Laurbær for Man skulle nok have været der — den sidste bog i trilogien om Tue. Dermed blev han i en alder af 26 år den yngste til nogensinde at vinde denne pris.
masa pakai: 1995 sekarang

Kutipan

Gitte Hagen Møllenbergmembuat kutipan9 bulan yang lalu
dækkede hunden til med muld. Han klappede på jorden med
Ирина Осипенкоmembuat kutipan2 tahun yang lalu
En dag vil vi
grine af det
anneraahaugemembuat kutipantahun lalu
ville lukke en lyd ud, som hun forbandt med noget, hun havde sammen med Mor. En gang havde hun rejst sig og forladt fyren uden et ord, fordi hun havde fået kvalme af at tænke på en video med en italiensk omelet, samtidig med at fyren havde rørt ved hende.
Det var kort efter, at hun bestemte sig for at finde sin egen lejlighed

Kesan

Mads Holmgårdmembagikan kesan2 tahun yang lalu
🎯Bermanfaat
👍Layak dibaca

Y

Hanne Jørgensenmembagikan kesan2 tahun yang lalu
👍Layak dibaca
🐼Gemas

Tankevækkende

 • Thomas Korsgaard
  En dag vil vi grine af det
  • 1.9K
  • 96
  • 115
  • 205
  da
  Buku
 • Dorte Pilgaardmembagikan kesantahun lalu
  👍Layak dibaca

  Super, velskrevet og medrivende historie.

  fb2epub
  Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)