bookmate game
da

Jennifer Faye

Buku

Buku audio

Kutipan

tina40269membuat kutipan2 tahun yang lalu
har min far heller ikke. Det er enkedronningen, der har styr på det hele og er den egentlige magtfaktor. Jeg får bare lov til at uddele håndtryk og være vært for nogle banketter.
– Kunne du ikke påtage dig et større ansvar, hvis du ville?
– Nej, det vil de ikke give mig lov til.
Caro kunne høre på hans stemme, at han var frustreret over situationen, og hun havde ondt af ham. Det måtte være svært for ham at vide, at han gik imod sin fars ønske, hvis han forsøgte at få en reel indflydelse.
– Jeg er holdt op med at forsøge, sagde Philippe opgivende. – Nu, hvor han er så syg, må jeg tage hensyn til ham. Selv om vi ikke har noget nært forhold, ønsker jeg ikke at se ham dø.
– Hvorfor stoler han ikke på dig? spurgte Caro og vendte sig om mod ham. – Jeg ved godt, du var vild, da du var teenager, men det er jo efterhånden mange år siden.
– Det er svært at ændre på den rolle, man har fået i familien, sagde Philippe og holdt inde et øjeblik, mens han overhalede en lastbil. – Etienne var den pligtopfyldende og ansvarlige søn, og jeg var problembarnet. Sådan var det bare.
Philippe håbede, han lød som om, han havde et humoristisk og afslappet forhold til sin familie, men han var ikke helt sikker på, det lykkedes for ham. – Etienne var dygtig, flittig, ansvarlig, køn, charmerende og venlig. Det kunne jeg overhovedet ikke leve op til, så jeg holdt hurtigt op med at forsøge. Jeg lignede min mor, og hver gang min far så på mig, blev han mindet om, hvordan hun havde ydmyget ham. Jeg har flere gange spekuleret på, om han overhovedet tror, det er ham, der er biologisk far til mig.
Philippe kunne mærke, at Caro sad og betragtede ham, og hendes blik føltes næsten som et kærtegn.
– Jeg har aldrig hørt noget om din mor, sagde hun lidt efter. – Hvordan var hun?
– Hun var alt for ung og livlig til at være gift med min far, og jeg forstår slet ikke, hvordan deres ægteskab kunne holde så længe, som det gjorde. Det endte med, at hun forlod ham til fordel for en italiensk racerkører.
Han fik mere kontrol over sin stemme, og det lykkedes ham at lyde mere kynisk
Karin Balle Madsenmembuat kutipan2 tahun yang lalu
Jeg fik god hjælp. – Isabella siger, Cristiano er brandmand og blev såret under en brand i Rom?
Karin Balle Madsenmembuat kutipan2 tahun yang lalu
Jeg fik god hjælp. – Isabella siger, Cristiano er brandmand og blev såret under en brand i Rom

Kesan

Betina Friismembagikan kesantahun lalu
👍Layak dibaca

 • tidak tersedia
 • Carina Løje Lyngbergmembagikan kesan2 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca

 • tidak tersedia
 • Gunnar Ingi Gunnarssonmembagikan kesan2 tahun yang lalu
  👍Layak dibaca

 • tidak tersedia
 • fb2epub
  Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)