bookmate game
da

Lucinda Riley

Lucinda Riley var en irsk forfatter, der primært skrev historiske romaner med romantisk bagtæppe. Hun er særligt kendt for serien De syv søstre, der blev hendes helt store internationale gennembrud. Første bind, »De syv søstre« udkom i 2014 og serien har samlet set — på tværs af markeder solgt mere end 30 millioner bøger.

Lucinda Edmonds blev førdt i Lisburn og tilbragte de første år af sit liv i Landsbyen Drumberg nær Belfast før hun flyttede til England. Da hun var 14 blev hun optaget på Italia Conti Academy of Theatre Arts i London, hvor hun skulle studere teater og ballet. Som 16-årig fik hun sin første store tv-rolle. Og i de efterfølgende syv år arbejdede hun som skuespiller.

Hun måtte sidenhen give skuespillet en pause på grund af længere tids sygdom. I den periode begyndte hun at skrive, og hendes første roman »Lovers and Players« blev udgivet i 1992.

Hun tog siden hen en lang pause fra skriveriet, men genoptog det igen i 2010 under navnet Lucinda Riley — som hun tog efter at være blevet skilt og gift igen.

I 2016 blev filmrettighederne til De syv søstre-serien solgt, og det var i høj grad dén series popularitet, der gjorde hende til et stort navn over hele verden, og gjorde Lucinda Riley Ltd til en overordentlig god forretning.

I 2019 meddelte hun selv, at hun havde fået kræft, men hun fortsatte med at skrive bøger. I løbet af sit sygdomsforløb formåede hun at skrive fem romaner. Hun nåede at færddiggøre den syvende bog i serien »Den forsvundne søster«. Men hun nåede ikke at skrive den planlagte ottende og afsluttende bog i serien. Den sidste bog bliver nu skrevet af hendes søn, Harry Whitaker. Lucinda Riley døde d. 11. Juni 2021.
masa pakai: 14 Februari 1871 11 Juni 2021

Buku

Kutipan

Inge Andersenmembuat kutipantahun lalu
„Du af alle mennesker burde forstå kærlighedens væsen, Rosanna.
Henrik Vestergaard Sørensenmembuat kutipan10 bulan yang lalu
tilføjede han og gik hurtigt sin vej igen.
Henrik Vestergaard Sørensenmembuat kutipan8 bulan yang lalu
De ord, som han havde sagt til mig mange år tidligere, havde jeg aldrig glemt.

Kesan

Lone Sommerdal Bachmembagikan kesan9 bulan yang lalu
🔮Kearifan Tersembunyi
🎯Bermanfaat
👍Layak dibaca

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟Fantastisk afslutning på serien . Elsker serien og alle hendes bøger ❤️

b8725735142membagikan kesan2 tahun yang lalu
👍Layak dibaca

💪😎👏👏👏👏

Kjeld Helmann Jensenmembagikan kesan4 bulan yang lalu
👍Layak dibaca

👍🏻🤗

fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)