da
Audio
Elisabeth Åsbrink

Forladtheden

Dengarkan di aplikasi
''Forladtheden'' er en slægtsroman, som bygger på forfatterens egen familiehistorie og følger tre kvinder tre forskellige steder:
Rita, der i december 1949 i en forstad til London vågner op til en dag, som ligner alle andre, men ikke er det: Efter tyve år sammen med Vidal skal de omsider giftes. Hvorfor vovede han aldrig at fortælle sin mor, at han havde mødt Rita og stiftet familie med hende?
Ritas datter, Sally, som nu selv er blevet mor, og som vi møder på en martsdag i 1976 i Stockholm. Hendes familie er gået i stykker efter endnu en skilsmisse, og Sallys datter lærer hurtigt, at ordet ‘far’ er farligt at bruge derhjemme.
Sallys datter, Katherine, der en dag i april 2019 i Thessaloniki begiver sig på sporet af Vidals jødiske forfædre i et forsøg på at forstå den mørke skygge, som har fulgt hende gennem livet.
''Forladtheden'' er en stærk fortælling om hemmeligheder og løgne, der går i arv fra generation til generation. Med stor poetisk kraft beskriver Elisabeth Åsbrink, hvorfor vi har behov for både at huske og glemme.

Om forfatteren:
Elisabeth Åsbrink (f. 1965), er forfatter og journalist, bl.a. på SVT, og bosat i både Stockholm og København med sin danske mand. I 2016 udgav hun "1947 – Her begynder nu" om hvordan verden begyndte at tage form efter anden verdenskrig. Denne bog blev hendes store internationale gennembrud og blev oversat til en lang række sprog. Med "Forladtheden" debuterer Elisabeth Åsbrink som romanforfatter.
8:19:39
Pemilik hak cipta
Gutkind
Penerbit
Gutkind
Penerjemah
Juliane Wammen

Kesan

    Bagaimana pendapat Anda tentang buku ini?

    Masuk atau Daftar
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)