Susan Casserfelt

Præstens lille pige - 1

Dengarkan di aplikasi
16-årige Josefin kommer ikke hjem igen efter sin sangtime. En gruppe frivillige leder efter den unge pige, der er datter af Sten-Åke Wallbäck, træner for den kendte ishockeyklub Modo. Eftersøgningen kompliceres yderligere af en kraftig snestorm, der lammer hele Norrlandskysten.
Sagen om den forsvundne pige sætter også politiet i Örnsköldsvik på prøve. Den uerfarne politiaspirant Kajsa Nordin indser, at jo dybere hun graver i sagen, jo flere hemmeligheder finder hun.
Samtidig er den berømte og excentriske kunstner Zeta vendt hjem til Stockholm fra New York. Zeta forsøger at redde sin skrantende kunstnerkarriere og har ikke brug for flere problemer. Men så ringer en ung mand på døren, og pludselig er Zeta også involveret i Josefins forsvinden.
Hvad er der sket med Josefin – og hvad skjuler præstens lille pige?
Susan Casserfelt har skrevet en psykologisk spændingsroman, der tager læseren med fra den svenske kyst til Stockholm og New York. Glæd dig til de næste bøger i serien om politiaspiranten Kajsa og den excentriske kunster Zeta. Serien er på fire bind: ”Præstens lille pige”, ”Den tatoverede cirkel”, ”I betragterens øje” og ”Tusind grader celsius”.

10:27:48
Penerjemah
Jacob Jonia
Tahun publikasi
2023
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)