da
Audio
Marianne Bækbøl

Gi’ dig selv en god chef

Dengarkan di aplikasi
Synes du indimellem, at din chef er febrilsk, fortravlet, fornæret eller simpelthen bare for meget? I mange tilfælde kan du som medarbejder selv sørge for, at du får den chef, du ønsker dig. Denne bog giver dig opskriften på, hvordan du gennem selvindsigt, dialog og forståelse får et bedre forhold til din leder.
"Gi’ dig selv en god chef" er en praktisk guide til konstruktive samtaler og godt samarbejde med chefen. Bogen henvender sig til dig, der har svært ved at trænge igennem til din chef, og som ikke længere kan holde ud, at frustrationer over chefen forstyrrer din nattesøvn.
Bogen giver massevis af konkrete redskaber og konstruktive formuleringer, der er lige til at anvende i hverdagens samtaler med chefen. Den lærer dig at tage ansvar for din situation og bringe dit arbejdsliv tilbage på sporet. Og den holder et spejl op for dig, så det bliver tydeligt, hvilke problemer der egentlig har med chefen at gøre, og hvilke der handler om noget andet.
Formålet med bogen er at forebygge stress. Den giver dig en helt konkret drejebog for kommunikationen med din nærmeste leder, så du kan skubbe dit arbejdsliv i en positiv retning.

Marianne Bækbøl har rådgivet mennesker igennem 25 år som socialrådgiver, misbrugskonsulent, stress- og karriererådgiver. Hun har tidligere været ansat som karrierekonsulent i Dansk Journalistforbund og er nu selvstændig karriererådgiver for blandt andre AS3-koncernen.
1:49:08
Penerbit
Saga Egmont
Tahun publikasi
2022
Sudahkah Anda membacanya? Bagaimanakah menurut Anda?
👍👎
fb2epub
Seret dan letakkan file Anda (maksimal 5 sekaligus)